Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hilaria Baldwin (40) minulý týden sdílela s fanoušky smutnou zprávu. Během posledních sedmi měsíců přišla o druhé dítě, potratila ve 4. měsíci těhotenství. „Zároveň chceme, abyste věděli, že i když teď nejsme v pohodě, tak budeme,“ napsala.

Později Baldwin zveřejnila selfie, pořízenou krátce po operaci, již musela podstoupit. „Oči mám oteklé od pláče, jsem omámená po anestezii a rozbolavělá po operaci. Ale zvládla jsem to a chci, abyste věděli, že fyzicky jsem ok,“ svěřila a poděkovala za podporu. „Jsem vděčná za svou rodinu, přátele, lékaře a sestry, za vás všechny, kteří jste mě v tomto těžkém období drželi za ruku. Netušíte, jak moc to pro mě znamená.“

Pro Hilariu šlo o druhý potrat za krátkou dobu. Instruktorka jógy se však netají tím, že jakmile to bude možné, o dítě se s manželem, hercem Alecem Baldwinem, pokusí znovu. Spolu už vychovávají čtyři potomky, dceru Carmen a syny Rafaela, Leonarda a Romea. Z manželství s Kim Basinger má herec ještě dceru Ireland.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám