Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská herečka je znovu slobodná... KONIEC veľkej lásky!

Po veľkej láske ostali len spomienky. Zobraziť galériu (5)
Po veľkej láske ostali len spomienky.

BRATISLAVA – Zazvonil zvonec a veľkej lásky je koniec! Aj takto by sa dal opísať momentálny status slovenskej herečky Natálie Puklušovej (35), ktorá sa naposledy objavila v seriáloch televízie Markíza Oteckovia a Detektív Dušo. Väčšiu popularitu ako samotné hranie jej priniesla skôr aféra so scenáristom Andym Krausom (52). Hoci im to nevydržalo, plavovláska predsa len našla lásku, ktorá je ale dnes už minulosťou.

Puklušovú, ktorá, ako informuje portál pluska.sk, je po rozchode, začali diváci registrovať vo väčšej miere v roku 2012. Vtedy sa objavila v Búrlivom víne, kde si zahrala úlohu vyzývavej čašníčky Šantal. Neskôr, v roku 2016, sa objavila aj v ďalšom markizáckom projekte Atletiko Cvernofka aj u konkurencie v seriáli Dovidenia, stará mama! Ani jedna z postáv však nebola natoľko zapamätateľná ako jej aféra so ženáčom.

Natália Puklušová rezonovala medzi ľuďmi najmä vďaka afére s Andym Krausom.
Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová rezonovala medzi ľuďmi najmä vďaka afére s Andym Krausom.

V roku 2017 sa totiž z každej strany valili informácie o tom, že Natália Puklušová mala pomotať hlavu známemu scenáristovi Andymu Krausovi. Práve herečka mala byť dôvodom rozpadu a rozvodu manželstva Daniely a Andyho. Aférka však dlho nevydržala a milenci šli od seba.

Napokon sa jej predsa len zadarilo a od žlto-modrej televízie dostala ponuku na účinkovanie v úspešných Oteckoch. Tam si zahrala partnerku Vlada Kobielskeho, Peťušku, s ktorou má syna Marečka. Po čase sa však vytratila aj z tohto seriálu. No práve vďaka tejto úlohe spoznala svoju lásku – Paľa.

Natália Puklušová našla lásku na pľaci. Počas nakrúcania Oteckov spoznala kameramana Paľa.
Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová našla lásku na pľaci. Počas nakrúcania Oteckov spoznala kameramana Paľa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Náhoda chcela, aby medzi herečkou a kameramanom preskočila iskra a rodáčka zo Spišskej Novej Vsi sa po uši zamilovala. Neprekážal im ani desaťročný vekový rozdiel a dokonca sa mali zhovárať už aj o svadbe. Jej šťastie však napokon opäť dostalo stopku a dvojica sa rozišla kvôli veľkým nezhodám a problémom. Nuž, ten pravý na ňu zrejme niekde ešte len čaká.

Paľo a Natália išli od seba. Dôvodom mali byť nezhody a problémy vo vzťahu.
Zobraziť galériu (5)
Paľo a Natália išli od seba. Dôvodom mali byť nezhody a problémy vo vzťahu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu