Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Lil Xan (22) se kromě muziky proslavil také vztahem se sestrou Miley Cyrus Noah (19). Není tajemstvím, že se potýká se závislostí na lécích a několikrát skončil v nemocnici.

V prosinci loňského roku svou závislost na lécích na bolest začal aktivně řešit a odebral se do léčebného zařízení. Oči mu otevřela prý náhlá úmrtí kolegů z oboru, rapperů Lil Peepa a Maca Millera.

Od léčení však Xan, vlastním jménem Nicholas Diego Leanos, své závislosti znovu podlehl, užíval léky na úzkost. Ty přestal brát bez konzultace s odborníky a málem ho to stálo život.

„Prodělal jsem několik záchvatů, a to mě probudilo. Řekli, že to bylo, protože jsem prášky najednou vysadil. Chtěl jsem se jich zbavit úplně, ale nedopadlo to dobře,“ svěřil portálu TMZ.

Před svými fanoušky Nicholas problémy dlouho tajil a vždy se vymlouval na nemoc. Až po čase sebral odvahu, aby se světu svěřil. „Jsem teď úplně čistý. V podstatě mě z toho dostali Lil Peep a Mac Miller. Nikdy jsem se necítil líp,“ nechal se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám