Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Karolína Plíšková (32) si dopřává zasloužený relax na dovolené, což znamená, že si fanoušci přijdou na své. Karolína se už několikrát pochlubila vysportovanou postavičkou v plavkách.

Na dovolené si užívá se svým manželem Michalem Hrdličkou (35), který svou lásku taktéž neopomenul zvěčnit na snímku od bazénu. A aby si na své přišly i dámy, on sám vystavil na odiv svalnaté tělo v plavkách.

Michal byl odjakživa sportovním nadšencem, ale manželství s naší úspěšnou tenistkou mu vyloženě svědčí. Však spolu také pravidelně sportují. A to i s dvojčetem Karolíny Kristýnou.

„Nejsem vystudovanej odborník na fyzickou přípravu, ale sbírám o tom tématu hodně informací, sportuju odmala, gym je mým oblíbeným místem poslední dekádu. Často taky trénuju v rámci kondičních bloků s Karolínou a Kristýnou,“ pochlubil se Hrdlička s tím, že bez sportu si svůj život nedovede představit.

„Sport je pro mě droga, cítím se díky němu skvěle, mám hodně energie, líp se mi myslí i pracuje. Neobejdu se bez něj ani tady na dovolený,“ dodal. Tak snad Michal potěší dámy, a ještě se nějakou tou fotečkou v plavkách pochlubí.

Reklama

Další články

Načítám