21. listopadu 2019 • 10:20

Půl roku za 150 milionů? Ibrahimovic jedná o návratu do AC Milán

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic podle italských médií jedná o návratu do AC Milán. Vedení Rossoneri osmatřicetiletému fotbalistovi, který nedávno skončil v Los Angeles Galaxy, údajně nabídlo smlouvu na šest měsíců s roční opcí.



Pokud by Ibrahimovic na návrh přistoupil, přišel by si podle deníku Gazzetta dello Sport celkově na šest milionů eur (asi 152 milionů korun). Bývalý švédský reprezentant, který původně požadoval měsíční plat milion eur, by se měl rozhodnout během nejbližších týdnů.

Ibrahimovic už v AC Milán působil v letech 2010 až 2012 a v roce 2011 mu pomohl k zatím poslednímu mistrovskému titulu. Italskou ligu v minulosti vyhrál také třikrát s Interem Milán, další tituly přidal s Barcelonou, Paris St. Germain a Ajaxem. V minulosti nastupoval také za Manchester United a v Los Angeles hrál od loňského března.

Zájem o Ibrahimovice projevila už dříve Boloňa, kde působí český reprezentační záložník Ladislav Krejčí .

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud