Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Prodavačka Lenka vyhrála v loterii přes 3 miliardy: S manželem sázeli 15 let

Prodavačka Lenka vyhrála v loterii přes 3 miliardy: S manželem sázeli 15 let
Zdroj: profimedia
bohatství
Slovence Lence změnil jeden los celý život. Jednačtyřicetiletá žena, která pracuje jako prodavačka ve Velké Británii, kde žije s manželem Stevem a třemi dětmi, se stala ze dne na den bohatou poté, co s mužem vyhráli v loterii jackpot ve výši 105 milionů liber. To jsou v přepočtu více než 3 miliardy korun.

Devátý nejvyšší jackpot v historii losování se podařilo ukořistit Slovence Lence, která společně s manželem Stevem žije v Anglii a sází už 15 let. Podle portálu Dailymail.co.uk je pár nyní bohatší než celebrity, jakými jsou například Emma Watson či Daniel Radcliffe.

Rodina už se stihla rozmyslet, co si z peněz chce pořídit. Zatímco nejstarší syn touží po vozidle Tesla, osmiletá dcera chce růžový iPhone. Lenka se z peněz raduje především proto, že se bude moci častěji vydávat na návštěvy za svou rodinou na Slovensko.

Prioritou pro celou rodinu, ale především pro Stevea, je pořízení nového domu, ve kterém bude dostatek místností k tomu, aby každé dítě mělo svůj vlastní pokoj. Lenka ani on nechtějí přestat pracovat.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy