Primagaz, francouzská dceřiná společnost předního světového dodavatele LPG, skupiny SHV Energy, si vybrala společnost Getac pro optimalizaci operací v rámci své distribuční sítě plynu

Plně odolné řešení ZX70-Ex společnosti Getac zkracuje dodací lhůty a chrání zákazníky i zaměstnance

Společnost Getac dnes oznámila, že společnost Primagaz, součást nizozemské rodinné skupiny SHV Energy Group a 1. celosvětový distributor LPG, vybrala plně odolný tablet ZX70-Ex pro zefektivnění provozu a zvýšení bezpečnosti v celé distribuční síti plynu ve Francii. Toto oznámení rozšiřuje úspěšné šestileté technologické partnerství mezi oběma společnostmi, během kterého došlo k poklesu roční míry selhání zařízení z více než 10 procent u starších zařízení na pouhá dvě procenta u zařízení Getac.

Společnost Primagaz byla založena v roce 1938 a je dlouholetým francouzským hráčem v oblasti distribuce propanu a butanu ve velkém i v lahvích. Jako průkopník energetické transformace získala první skupina povolení k distribuci plynu na rozvodné síti v 27 000 obcích, které nejsou zásobovány zemním plynem, což pomáhá vyvážit energetický mix. Od roku 1999 je Primagaz francouzskou dceřinou společností skupiny SHV Energy, která má 30 milionů zákazníků a 14 000 zaměstnanců v Evropě, Asii a Latinské Americe.

Rychlá a efektivní dodávka butanu a propanu zákazníkům po celé Francii je nezbytnou součástí podnikání společnosti Primagaz. Tyto dodávky se konají po celý rok v oblastech, které nejsou obsluhovány sítí zemního plynu pro soukromé a obchodní zákazníky, jako jsou zemědělci a průmyslová zařízení.

Pro bezpečné a včasné dodávky plynu potřebují distributoři společnosti Primagaz mobilní řešení, které je nejen chrání při práci v potenciálně nebezpečných prostředích, ale také jim umožňuje co nejefektivněji plnit své povinnosti. Mezi tyto povinnosti patří komunikace s centrálou, tisk objednávek a faktur a registrace důležitých dat pomocí speciálních aplikací, a to vše na místě u zákazníků.

Všestranně odolný tablet Getac ZX70-Ex byl identifikován jako ideální řešení pro potřeby společnosti Primagaz. Díky výkonnému operačnímu systému Android, dotykovému displeji vybavenému technologií LumiBond®2.0, která umožňuje čitelnost displeje, uvnitř i v terénu, připojení 4G LTE a výdrž baterie s plným posunem, nabízí ZX70-Ex veškerou funkčnost, kterou doručující řidiči potřebují k efektivní práci v terénu. Certifikace MIL-STD-810G a IP67 znamenají, že toto zařízení bude spolehlivě fungovat v náročných fyzických pracovních prostředích a provozní rozsah teplot od -21 °C do +60 °C udržuje spolehlivost i při extrémních teplotách. Certifikace ATEX Zone 2/22 a IECEx Zone 2/22 zajišťují bezpečné používání v prostředí s nebezpečím výbuchu, zatímco speciální software poskytovaný odborníkem na vestavěné části počítače společností Grizzly dále zvyšuje provozní efektivitu.

Pokročilé funkce tabletu ZX70-Ex umožňují společnosti Primagaz digitalizovat digitální podpisy svých zákazníků, což také zlepšuje obchodní procesy.

"Kromě mimořádně spolehlivého odolného hardwaru je tříletá komplexní záruka společnosti Getac, která se vztahuje na náhodné škody jako standard, také velmi výhodná a minimalizuje narušení způsobené neočekávanými prostoji a udržuje naše distribuující řidiče na cestách," uvedl Pierre-Antoine Barré, ředitel pro podporu projektů (AMOA) dodavatelského řetězce společnosti Primagaz. "Kromě toho profitujeme z pokročilé a technické podpory, která nabízí výjimečné výhody nad naše očekávání a nad rámec podpory zařízení."

"Jsme hrdí na to, že jsme díky podpisu této nové dohody mohli dále rozšířit naše úspěšné technologické partnerství se společností Primagaz," dodala Rowina Lee, viceprezidentka Centra pro globální prodej a rozvoj podnikání společnosti Getac Technology Corporation. "Díky našim odolným řešením a odborné technické podpoře jsme pro společnost Primagaz spolehlivým technologickým partnerem, který se může zaměřit na poskytování špičkových kvalitních služeb svým zákazníkům."

O společnosti Getac

Společnost Getac Technology Corporation je klíčovou dceřinou společností skupiny MiTAC-Synnex Business Group, která v roce 2018 vykázala konsolidovaný příjem ve výši 38 miliard USD. Společnost Getac byla založena v roce 1989 coby společný podnik s GE Aerospace zaměřený na elektronická zařízení pro obranu. Portfolio společnosti Getac zahrnuje odolné notebooky, tablety a odolné kapesní a mobilní video systémová zařízení pro využití armády, policie, požární ochrany, veřejných služeb, pojišťovacích společností a terénních služeb. Další informace o společnosti naleznete na webových stránkách http://www.getac.com

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1036609/Getac_Primagaz_Image_1.jpg

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1036610/Getac_Primagaz_Image_2.jpg

KONTAKT: Amnah Senen, Fifth Ring (jménem společnosti Getac), +65-6714-6618, amnah.senen@fifthring.com

Klíčová slova ČR-Francie-komunikace-počítače-plyn-služby-trh-Getac Technology Corporation-firmy

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
Energetika, suroviny
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.