V Alternativě se koná minifestival zemědělství

ZLÍN - Na půdě Alternativy se v sobotu 30. listopadu uskuteční šestý ročník minifestivalu Ekologické zemědělství v obrazech, slovech a chutích. Pořadatelem je Informační středisko pro rozvoj Moravských Kopanic a akce potrvá v době od 13.00 do 20.00 hodin, serveru Zlin.cz to za zlínskou radnici oznámila Irena Orságová.

V bohatém programu čeká návštěvníky řada zajímavých prezentací ekologických zemědělců, přednášky, projekce filmů, ochutnávky biopotravin i ukázky tematických knih.

Kromě ekofarem se v rámci ochutnávek představí i výrobci, jako je například Moštárna Hostětín, Řeznictví u Kusáků z Ostrožské Nové Vsi, Přírodní pečivo Staňky Elšíkové z Vizovic, PRO-Bio obchodní společnost Staré Město, Agrofyto Lidečko a další.

„K ochutnání bude i něco z výrobků oceněných v soutěži Česká biopotravina a něco dobrého z biopotravin opět uvaří i paní Zajíčková z Hostětína,“ upřesnila za organizátory Renata Vaculíková.

Vstup na akci je dobrovolný. Příspěvek půjde na podporu konání akce a činnost neziskové organizace Informační středisko pro rozvoj Moravských Kopanic.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x