Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žena, která vyštvala Dominiku Gottovou: S touhle kočičkou (24) našla manžela v posteli

Žena, která vyštvala Dominiku Gottovou: S touhle kočičkou (24) našla manžela v posteli
Zdroj: koláž eXtra.cz, Profimedia.cz, Facebook
+ Dalších 21 fotografií
exkluzivně
O třicet let mladší! Milenka manžela Dominiky Gottové (46) by mohla být jeho dcera. Když Tima Tolkkiho (53) načapala s půvabnou Claudií (24) při postelových radovánkách, byl to jeden z posledních hřebíčků do rakve jejich vztahu. Dominika prchla a v úterý se vrátila do Prahy, Timo se zpil do němoty a vyznal mexické krásce lásku!

Máme fotky dívky, která se podepsala na definitivním rozvrácení manželství nejstarší dcery Karla Gotta (†80). Dominika (46) pláchla z domku v Helsinkách, protože s Timem Tolkkim (53) už nebylo k vydržení!

Pevně rozhodnutá podat žádost o rozvod sice byla už delší dobu, v severské zemi však chtěla i kvůli práci servírky zůstat. Jenomže manželská krize se vystupňovala do nesnesitelného extrému. Po krádežích a neskrývané nevěře Dominika zjistila, že Timo nasekal astronomické dluhy za nájem. Exekutoři požadovali 200 tisíc, a kdyby manželé nezaplatili, přišli by o střechu nad hlavou. Nic takového jí v Praze nehrozí.

Timo se v noci opil a po úprku Dominiky se vyznal z citů k milence Claudii (24), o třicet let mladší zpěvačce. "V Claudii jsem našel pravou, kouzelnou přítelkyni," rozplýval se bývalý kytarista metalové kapely Stratovarius. Dívku měl poznat na údajném turné po jihoamerických zemích, zřejmě to ale rovnou zapíchl v Mexico City, odkud Claudia pochází. Plánuje za ní přijet, odletět by měl už ve čtvrtek. "Poletím tam přes Madrid," svěřil.

Přistihla je při sexu

Finský muzikant se vůbec neobtěžoval pletky s mexickou metalistkou před Dominikou tajit. Milenku si na začátku listopadu přivezl do Helsinek a trávili spolu ohromnou spoustu času. Claudia tvrdí, že Timo je jejím hudebním vzorem. Jenomže podle Gottové u zápisu do notového papíru tahle věkově vzdálená dvojice nezůstala. "Jeden večer ji dokonce přivedl k nám domů. Šla jsem spát, byla jsem úplně rozhozená. A když jsem šla v noci na záchod, tak jsem je přistihla při sexu. Bylo to strašné,“ řekla deníku Blesk.

A není vyloučeno, že to nebylo poprvé a naposledy. Tolkki si totiž milenku fotil i v hotelovém pokoji a často s ní cestoval vlakem.

Přestože je osud manželství zpečetěn, Timo se v opilosti pokusil o záchranný manévr. "Miluju svoji manželku Domi, ale z několika důvodů tady se mnou teď nemůže být. Přijímam to jako část svého osudu, život jde dál a na Tima čeká spousta nových dobrodružství," vzkázal.

Bez peněz za milenkou nelez

Navzdory smělým plánům může Tolkkiho cesta do Mexika skončit fiaskem. U dívky nejspíš přespávat nemůže, a tak shání ubytování po známých, jelikož na hotel nemá peníze. O střechu nad hlavou prosí už potřetí, většina lidí se mu však vysmála. "Pokud nemáš prachy a nemáš kde spát, nemluvíš španělsky a nemohl by sis koupit ani jídlo, radši zůstaň doma. Prostě tam zůstaň a začni na sobě makat," poradila mu třeba Vierka ze Slovenska.

Zda si její slova vezme k srdci, je vysoce nepravděpodobné. Timo má totiž s Claudií velké plány, mimo jiné ji chce dostat do pěvecké soutěže Eurovize.

Je víc než jisté, že návrat do Prahy bylo to nejlepší, co mohla Dominika udělat.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy