Hlavní obsah

Poslední bondovka s Craigem zveřejnila trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film No Time to Die, poslední z příběhů o Jamesi Bondovi, kde si zahrál hlavní roli Daniel Craig, nabízí trailer.

Trailer k filmu No time to Die

 
Článek

Snímek se natáčel v Itálii, v Anglii či v Norsku. Vedle Daniela Craiga uvidíme také Ralpha Fiennese (M), Naomie Harrisovou (Moneypenny) a Bena Whishawa (Q).

Bondova protivníka si střihnul slavný Rami Malek. Ten na sebe upozornil již televizním seriálem Mr. Robot a k největší slávě mu dopomohla role zpěváka Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody.

Pětadvacátý film o Jamesi Bondovi by měl mít premiéru 3. dubna 2020 ve Velké Británii.

Nová bondovka je po četných peripetiích dokončena

Film

Bondovky se určitě budou natáčet dále, není ale jasné, kdo bude představitelem agenta 007 s povolením zabíjet. Psalo se už o černošském herci nebo i o tom, že by Bond mohl být žena.

Podle britského průzkumu z roku 2018 by většině Britů nevadil Bond pocházející z tamní etnické menšiny. Nejvíce dotázaných by si přálo, aby se Craigovým nástupcem v roli Jamese Bonda stal Idris Elba (28 procent), na druhém místě skončil Tom Hardy (11 procent). Menšina respondentů považuje za přijatelné, aby byl Bond homosexuál, a nepřijatelné je i to, aby se proměnil v ženu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám