Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Slova plná lží? Agáta se nechává osahávat novým mužem! Foto jako důkaz

Slova plná lží? Agáta se nechává osahávat novým mužem! Foto jako důkaz
Zdroj: archiv
+ Dalších 17 fotografií
co to je?
To jsou zvraty, které by nepochopil ani zkušený scenárista telenovel! Mezitím, co Agáta Prachařová (34) ještě minulý týden tvrdila, že je sama a že o žádného nového chlapa nestojí, protože rozpad manželství s Jakubem Prachařem (36) musí přebolet, dnes je všechno jinak. Bývalá modelka se pyšní snímkem, na němž je zachycena ruka šmátralka neznámého muže na jejím stehně. Vše rámuje velké srdíčko. A když redaktor eXtra.cz Agátu oslovil, začala žadonit, aby se nic nepsalo.

Agáta Prachařová má zřejmě po rozchodu s manželem Jakubem v hlavě mírně řečeno zmatek. "Nikoho nechci. Chci být sama, vyrovnat se s rozpadem manželství. O nikoho nestojím," jako sova moudře a vyrovnaně odpovídala redaktorovi eXtra.cz minulý týden na kameru během rozhovoru, když se jí ptal, jestli si umí představit nový vztah.

Agáta se následně asi sedmkrát vyspala a už se pyšní snímkem s novým mužem. Lépe řečeno s neznámých mužem, který ve voze osahává její stehno, jako to dělají čerství milenci. Agáta nezapomněla snímek doprovodit obřím srdcem a naznačila tak velkou lásku.

"Nic k tomu říkat nebudu. Nic nepište," byla slova do telefonu, když jsme ji oslovili a chtěli vysvětlení. "Vůbec nic říkat nebudu," zopakovala Agáta a rychle zavěsila.

Agáta má ve vztazích evidentně jasno. A podle jejích slov i ve svém životě - je důležité, že ví, co chce. Držme jí palce, aby jí láska jen kvetla.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy