Sympatický herec Radim Fiala, jenž v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 hraje životem osudem těžce zkoušeného lékaře Petra Hanáka, se na svém instagramu pochlubil, že se poprvé potkal s Jaromírem Jágrem (47). Kdo by však očekával, že s mužem, na jehož dresu se skví číslo 68, se oblíbený herec seznámil na nějakém luxusním rautu, předávání cen nebo snad křtu knihy, ten by se zmýlil!

Potkali se totiž na místě, o kterém se říká, že na něj „i císař pán musel chodit pěšky“. „Stojím tahle na WC a podívám se doleva - a koho tam nevidím…“ svěřil se pobavený Fiala u selfie se známým hokejistou, které opentlil hashtagy „legenda“ a „nejlepší Evropan v NHL“. „A tak mu říkám: To je aspoň seznámení, jako chlapi! Na hajzlu,“ nebral si servítky.
Humornou historku a povedenou společnou fotku (která byla naštěstí pořízená až poté, co oba slavní pánové opustili prostory toalety) ocenilo více než pět tisíc hercových fanoušků. Srdíčko, jakousi instagramovou obdobu facebookového „lajku“, mu dala dokonce i jeho herecká kolegyně z Ordinace Monika Zoubková (43) nebo herec a člen populární Partičky Igor Chmela (48).

VIDEO: Radim Fiala: Nejdřív jsem Ordinaci odmítl! Nechtěl jsem se odvařit!

Video
Video se připravuje ...

Radim Fiala: Nejdřív jsem Ordinaci odmítl! Nechtěl jsem se odvařit! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
32 fotografií