„Dnes je to 20 let. 20 let od momentu, kdy jsem stála na jevišti před miliardou lidí a byla hodnocena za svoji krásu a image. Miss World 1999,“ zavzpomínala na chvíle největší slávy Helena na sociální síti. Na rozdíl od jiných slavných krásek, které tyto momenty vždy sdílí s nostalgií a vděčností, ona naznačila, že je to pro ni spíš minulost, kterou by raději změnila. Nebo by se minimálně nechtěla vracet.

„Úspěch, sláva, úsměvy. A já nenáviděla každou minutu. Když nás soudili, která jsme krásnější, cítila jsem se odporně. Když jsme bojovaly za přízeň poroty, kdo má lepší image, cítila jsem se neskutečně smutná,“ šokovala fanoušky Houdová.

„Tehdy jsem ve svém věku ještě neměla slova, abych to vysvětlila. Teď, o 20 let později, je mám. Teď už vím, že moje touha byla celou dobu ve spolupráci, spolutvoření a souznění raději než v soutěžení. Teď už vím, že hluboko v sobě jsem chtěla sesterství raději než individuální představu úspěchu,“ pokračovala ve svém prozření blondýnka s tím, že být spolu je víc, než být sama za sebe.

Také doplnila, že každá žena na světě je nádherná a silná vlastním způsobem. „Trvalo mi to přes 15 let Vás ženy milovat. A sebe. Magický fakt - na whatsappu mám 5 sesterských skupin a jedna z nich je Miss World 1999. Tolik lásky a podpory a slz a smíchu. S vděčností ve svém srdci za vás, sestry všude po světě, miluju Vás!“ dodala někdejší misska, která žije již dlouhodobě v cizině.

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
59 fotografií