Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smrt si přišla pro Katku příliš brzy: Dojemné vzkazy do nebe pro milou brunetku

Smrt si přišla pro Katku příliš brzy: Dojemné vzkazy do nebe pro milou brunetku
Zdroj: archiv
+ Další 2 fotografie
ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT
Třiačtyřicetiletá Katka byla součástí týmu Česko Slovensko má talent, zemřela náhle a příliš brzy. O jejím skonu informovala sociální síť soutěže. Katku měli všichni spolupracovníci moc rádi a byla velmi oblíbená a schopná. Obzvlášť nyní, v předvánočním čase, je to velmi tragická zpráva. Ač nebyla Katka soutěžící, tak její smrt zasáhla i lidi, kteří show sledují. Ti nyní Katce posílají do nebe dojemné vzkazy.

„Loučíme se s Katkou... Vy, diváci, jste ji mohli vidět prostřednictvím televizní obrazovky, my ze štábu Talentu jsme ji poznali osobně. Máme na ni krásné vzpomínky a navždy zůstane v našich srdcích. Posíláme pozdrav do nebe. Odpočívej v pokoji,“ objevilo se na sociálních sítích Česko Slovensko má talent

Smrt mladé Katky přišla velmi náhle a zasáhla nejenom její rodinu a blízké přátele, ale také všechny, kteří byli součástí natáčení show. Diváci sice Katku nemohli znát, i když někteří tvrdí, že ji párkrát na televizních obrazovkách zahlédli, ale její smrt vzbudila velkou vlnu emocí. Zvlášť když se ukázalo, že to byla velká bojovnice, která v minulosti dokázala porazit rakovinu...

Lidé posílají Katce do nebe dojemné vzkazy. "Taková milá a krásná holka. Proč? Odpočívej v pokoji a rodině spoustu síly," píše se v jednom z příspěvků pod fotkou zesnulé Katky. "Je to strašné, co se stalo. Odpočívej v pokoji," píše další. Stovky lidí přejí upřímnou soustrast rodině.

"Nie je to tak dávno, čo som sa s ňou rozprávala.. Je mi to veľmi ľúto, bola to veľmi milá žena.. Úprimnú sústrasť rodine," píše Anna.

Obzvlášť nyní, před Vánoci, je velmi smutné, když odejde někdo blízký. "Katuško, přeji ti nejnačechranější obláček," zní jeden z nejdojemnějších komentářů.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy