Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Manžela jsem přivolala z práce, uvízl v 9. patře: Příběh hrůzy z paneláku v Prešově

Manžela jsem přivolala z práce, uvízl v 9. patře: Příběh hrůzy z paneláku v Prešově
Zdroj: extra.cz
+ Další 4 fotografie
neštěstí
V Prešově dnes po poledni vybuchl v jednom z panelových domů plyn. Na místo bylo povoláno 25 hasičských jednotek. Panelák má 12 podlaží a hrozí, že se celá budova zřítí. Je potvrzené, že v budově přišlo o život 5 lidí, počet se ale může zvýšit. Příběh jedné z obyvatelky domu dojímá k slzám - ve strachu zavolala svému manželovi do práce, aby přišel domů. Zatímco ona už je venku, její muž je uvězněn v devátém patře budovy.

Ve slovenském městě Prešov došlo v paneláku k výbuchu plynu. Exploze se odehrála mezi devátým až dvanáctým patrem a 5 lidí při ní zemřelo. Jedna z obyvatelek domu popsala hrůzy, které se v něm odehrály, a pro ČT24 promluvila o strachu o manžela, který je v budově stále uvězněn.

Zatímco ženě a několika dalším obyvatelům plynaři řekli, aby vyšla ven, její manžel je stále v domě. „Dělali tady nějaké práce na střeše, na schodišti byl cítit plyn. Zavolala jsem manželovi do práce, ať přijede domů. Říkali jsme si, že někde uniká plyn, poslala jsem manžela, ať zjistí, co se děje. Pak to bouchlo a on tam teď uvízl v devátém patře. Čekáme na pomoc, přijde mi, že všechno hrozně moc dlouho trvá,“ uvedla pro televizi.

Zranění už jsou ošetřováni v nemocnici v Prešově a obyvatelům domu, kde k explozi došlo, bylo nabídnuto nouzové bydlení na ubytovně, v tělocvičně školy a také jsou pro ně připravena lůžka ve vojenské nemocnici.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy