Šíp.deník.cz

Drama v rodině Moniky Bagárové: ÚNOS!!! Zpěvačka je v šoku!

Monika Bagárová už nějaký ten pátek bydlí se svým partnerem, zápasníkem Makhmudem Muradovem a prožívá chvíle největšího štěstí. Nyní se ale stala věc, která zpěvačku vyděsila k smrti!

1 / 10
Monika Bagárová

Monika Bagárová byla vždy velice fixovaná na rodinu, se kterou má přímo ukázkové vztahy. I z tohoto důvodu dlouhé roky odmítala opustit rodné Brno!

Jistota v podobě rodičů a sourozenců byla pro zpěvačku zásadní, kvůli lásce ale nakonec přeci jen udělala zásadní krok a odstěhovala se do Prahy.

Ačkoliv Bagárová s Muradovem už nějaký měsíc bydlí, podle svých slov se s partnerem doma často nepotkávají, kvůli pracovním povinnostem. Události posledních dní ale v Monice vyvolaly strach být sama doma! U příbuzných zpěvačky totiž došlo k pokusu o únos!

Zpěvačka je zamilovaná až po uši.

Obvykle se Monika Bagárová na svém Instagramu chlubí svými pěveckými úspěchy, případně zamilovanými fotografiemi s partnerem. Tentokrát ale použila své sociální sítě jako varování pro své fanoušky.

U bratrance známé zpěvačky totiž došlo k hrůznému činu, ze kterého se musí každému ježit vlasy hrůzou!

Uprostřed noci se do domu vloupala cizí žena, která se snažila ukrást bratrancovi Bagárové dítě! Kdyby se příbuzný zpěvačky včas neprobudil, nejspíš by o svého syna přišel!!!

Jindy vysmátá zpěvačka zažila šok!

"Prosím Vás lidi, dávejte si pozor na své děti! Dnes ráno se k mému bratrancovi vloupala cizí žena, vzala malého z postýlky a chtěla s ním utéct! Kdyby se bratranec včas neprobudil, nejspíš už by ho pravděpodobně nikdy neuviděl!!!" šokuje Bagárová a dodává, že se její příbuzný stal obětí obchodu s dětmi!

"Policie tvrdí, že se jedná o lidi, kteří obchodují s dětmi!" Děsivý případ by měl být varováním pro každého, aby si dostatečně zajistil majetek proti vniknutí cizí osoby!

V Čechách doposud takový byznys doslova s lidským masem nebyl častý, vypadá to ale, že se i takové praktiky dostaly k nám! Pokud jste z Brna, nezapomeňte se večer pořádně zamykat! Zpěvačce i celé rodině přejeme pevné nervy a co nejmenší trauma z tohoto šíleného zážitku!

Tento děsivý vzkaz poslala Bagárová fanouškům.

Monika BagárováZdroj: Instagram

Zpěvačka má doma pořádného ochránce, zažila ale strach o bratrancovo miminko!

Monika BagárováZdroj: profimedia

Zpěvačka nevěřila, že by se něco takového mohlo stát.

Monika BagárováZdroj: profimedia

Zdroj: Sona Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů