Herečka Milla Jovovichová, která se proslavila například rolí křehké mimozemšťanky Leeloo ve sci-fi komedii Pátý element, titulní rolí ve filmu mapujícím životní příběh Johanky z Arku či jako drsná Alice v post-apokalyptické sérii Resident Evil, očekává svého třetího potomka.

„Tady je aktualizovaný obrázek mého těhotenství. Zbývá mi devět týdnů do porodu a je pro mě stále složitější se pohybovat, ale jsem šťastná, že zatím vše kolem dítěte vypadá dobře a že se narodí zřejmě podle plánu!“ těší se hollywoodská hvězda, která pochází původně z Ukrajiny.

„Přibrala jsem celkem hodně, což se mi v těhotenství stává. Mám asi o dvacet tři kilo navíc, zatím. Přiznávám, že jsem v tomhle těhotenství necvičila tak jako u těch předchozích, ale to proto, že jsem superparanoidní a opravdu velmi opatrná, abych nedělala nic, co by mě mohlo vystavit riziku potratu,“ dodala.

Její obavy jsou trochu na místě, tahle dvojnásobná maminka dívenek Ever Gabo (12) a Dashiel (4) je totiž v jiném stavu už počtvrté. Její třetí těhotenství skončilo již ve čtvrtém měsíci, herečka o miminko přišla. Nyní byla požehnaná další holčičkou.

Přesto (anebo spíš právě proto) se pohledná herečka ze svých přibývajících kil nehroutí a naopak se na nich snaží hledat i pozitiva. „Moje mateřská prsa jsou zpět, což je velmi zábavné pro dívku, co byla vždycky plochá jako prkno. Užívám si to, dokud tomu tak alespoň je! Všem posílám uprostřed týdne lásku a doufám, že je to i pro vás dobrý týden,“ srší Milla, představitelka zrádné Milady v poslední filmové adaptaci Třech mušketýrů, na instagramu optimismem.

VIDEO: Autor hudby k Pátému elementu Eric Serra v rozhovoru při návštěvě v redakci Blesku: Skladatele ze mě udělal Luc Besson

Video
Video se připravuje ...

Autor hudby k Pátému elementu Eric Serra v rozhovoru při návštěvě v redakci Blesku: Skladatele ze mě udělal Luc Besson. Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií