Totožnost partnerky Karla Zimy sice není známá, ale nepochybně půjde o velice tolerantní dámu. Jinak by totiž nedokázala s chladnou tváří přihlížet tomu, jak se její partner sápe po jiných ženách, a jeho ručičky-šmátralky zkoumají například oblost jejich pozadí či zkoumaly délku jejich šatiček! Na vlastní kůži jeho nenechavé doteky pocítila například herečka Sarah Haváčová (29), hvězda krimiseriálu Profesor T., či Máša Málková (36), známá z nekonečného nováckého seriálu Ulice.

Aby to však jeho pohledné přítelkyni nebylo líto, jakmile si užil v náručí rozesmátých hereckých kolegyněk, věnoval se pak už pouze jí. Nedokázal odolat například jejímu rafinovanému výstřihu, do kterého nakonec zabořil hlavu… Nejspíš ho tak rozhicovala premiéra divadelní hry Sex noci svatojánské v Divadle v Rytířské! Zkrátka i když na to Karel Zima rozhodně nevypadá, bude to nejspíš případ oné tiché vody, která břehy bere, a jakmile dorazí na party, stává se z něj lev salónů.

Herec na svoji bujarou povahu prý dojel i v manželství s herečkou Magdalénou Zimovou (44), s níž má dva potomky, dcerku Agátu (18), známou z reklam na mobilního operátora, a synka Jonáše (15). I on si už mimochodem stihl přičichnout k hereckému řemeslu. Je dost možné, že právě jejich společné děti byly dlouhou dobou tmelem jejich vztahu a také důvodem, proč herečka, která se proslavila rolí křehké zdravotní sestřičky Míši v Ordinaci v růžové zahradě, trpěla jeho nestandardní chování tak dlouho.

Po sedmnácti letech ale šli herečtí manželé Zimovi od sebe. Zatímco ona se již partnersky usadila, Zima jako kdyby si až teď začal užívat života. „Přiznám se, že jsem za tu dobu poznal spoustu žen. Děti mě znají, berou mě takového, jaký jsem. Vůbec to neřeší, nejsou k tomu kritické, prostě mě tak berou,“ svěřil se před časem herec v rozhovoru pro magazín Aha!.

VIDEO: Sarah Haváčová si zahrála v kriminálním seriálu Profesor T. s Pavlem Řezníčkem (53)

Video
Video se připravuje ...

Kriminální seriál Profesor T. s Pavlem Řezníčkem v hlavní roli. archiv TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií