Hlavní obsah

Raper Juice Wrld zemřel v 21 letech

Chicago
Aktualizováno

Americký raper Juice Wrld zemřel v neděli v nemocnici ve státě Illinois, kam byl převezen z letiště v Chicagu, kde ho postihl neupřesněný záchvat. Juice Wrld se proslavil loni hitem Lucid Dreams, který byl na druhém místě amerického žebříčku Billboard 100. Jeho album Death Race For Love bylo letos v žebříčku první.

Foto: Profimedia.cz

Raper Juice Wrld

Článek

Chicagská policie řekla stanici BBC, že kolem druhé ráno rapera převezla záchranka z letiště Midway, kde utrpěl u soukromého hangáru záchvat, do nemocnice. Tam však byl označen v 3:14 hodin za mrtvého. Policie zahájila vyšetřování jeho úmrtí.

Zatím není známá příčina úmrtí, Juice Wrld ale často rapoval o tom, jak užívá marihuanu a cpe se léky včetně xanaxu, který se používá proti úzkostem. Mluvčí policie Anthony Guglielmi k tomu řekl listu Chicago Sun Times: „Jestli v tom hrála roli narkotika, nebo ne, se musí teprve určit.” Na pondělí je nařízená pitva.

Raper, jehož občanské jméno bylo Jarad Anthony Higgins, se proslavil hity All Girls Are The Same a Lucid Dreams. Na začátku loňského roku podepsal smlouvu s vydavatelstvím Interscope za tři miliony dolarů. Je považován za představitele emo-rapu spojujícího rap s prvky emo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám