Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Aneta Vignerová ukázala bříško: V sedmém měsíci je na ní těhotenství konečně vidět

Aneta Vignerová ukázala bříško: V sedmém měsíci je na ní těhotenství konečně vidět
Zdroj: Instagram
+ Dalších 5 fotografií
miminko
Modelka Aneta Vignerová je už v sedmém měsíci těhotenství. Na svém Instagramu se pochlubila tím, že čeká chlapečka. Dlouhou dobu bylo těžké věřit, že děťátko vůbec čeká - na její štíhlé postavě se gravidita vůbec nepodepisovala. Nyní se ukázala v bikinách a je vidět, že děťátko prospívá a roste.

Aneta Vignerová před pár měsíci oznámila, že očekává své první miminko. Otcem je scénárista Petr Kolečko a modelka příhodně hlásila, že jich bude o kolečko víc. Zdá se, jako by to bylo nedávno, hnědovlasá kráska je přitom v jiném stavu už 7 měsíců.

Na svém Instagramu se modelka pochlubila výbavičkou pro miminko a tím, že čeká chlapečka. Těhotenství na ní dlouho nebylo znát, nyní však děťátko začalo růst jako z vody a dva měsíce před porodem se Vignerová konečně zakulatila.

„Ani v sedmém měsíci to na mně stále není poznat,“ napsala Aneta s humorem na Instagram ke snímku, na kterém je zachycena v bikinách, ze kterých jí vykukuje roztomilé bříško. Už za pár chvil se modelka stane maminkou a není pochyb o tom, že s kočárkem jí to bude slušet stejně jako s bříškem. Podívejte se v galerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy