8. prosince 2019 • 22:10

Slavia odletěla do Dortmundu: Obrovská motivace, hraje se o jméno klubu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie jako tradičně už dva dny před venkovním pohárovým utkáním odletěli do Dortmundu, kde je v úterý čeká poslední šestý zápas skupiny Ligy mistrů. Červenobílí skončí v tabulce poslední, ale rádi by se rozloučili s účinkováním v pohárech bodovým ziskem. Tým odletěl skoro v kompletním složení.



„Slavia nehrála Ligu mistrů 12 let a motivace je tak obrovská. Hraje se o jméno klubu, kluci si hrají o svá jména. V Dortmundu bude fantastická

Zápas Dortmund – Slavia na O2 TV Sport
Moderátor Libor Bouček přivítá ve studiu jako hosty legendárního brankáře Martina Vaniaka a bývalého obránce Tomáše Ujfalušiho. Přímo ze stadionu v Dortmundu vyzpovídá moderátor Michal Hrdlička  režiséra Davida Ondříčka a ředitele karlovarského filmového festivalu Kryštofa Muchu i slávistické činovníky Jiřího BílkaStanislava Vlčka a Jana Nezmara. Přímo na hřišti bude reportér David Sobišek. Utkání komentují Milan Štěrba a Tomáš Radotínský. Po skončení následují sestřihy ze všech zápasů, které můžete sledovat živě v multidimenzi, a ohlasy v hlavním studiu. Přenosy na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal je možné sledovat i díky měsíční službě O2 TV Sport Pack. Více ZDE>>>

atmosféra, vyprodáno. Domácí navíc budou hrát na vítězství, protože se ještě perou o postup. Jedeme tam jednoznačně s tím, že bychom je chtěli potrápit a opět přivézt nějaký ten bod zvenku,“ uvedl pro klubovou televizi před večerním odletem asistent trenéra Slavie Zdeněk Houštecký.

Pražané dosud získali ve skupině jen dva body a oba venku. Nejprve remizovali 1:1 na půdě Interu Milán a poté 0:0 v Barceloně. „Motivace je velká. Jde o naši čest, rozhodně nechceme udělat nějakou ostudu. Jedná se o poslední zápas Ligy mistrů a my na hřišti necháme všechno. Sice víme, proti komu hrajeme, ale chceme po sobě zanechat dobrý dojem,“ doplnil obránce Jan Bořil.

Trenér Jindřich Trpišovský má k dispozici skoro kompletní kádr. Doma zůstali jen dlouhodobě zraněný stoper David Hovorka a také Jakub Hromada, který ale není na soupisce.

Zápas v Dortmundu začne v úterý v 21:00.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Barcelona 6 4 2 0 9:4 14
2. Dortmund 6 3 1 2 8:8 10
3. Inter Milán 6 2 1 3 10:9 7
4. Slavia 6 0 2 4 4:10 2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud