Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Honza Musil téměř rok od úrazu páteře: Stále nemám zdaleka vyhráno

Honza Musil
Zdroj: Facebook
+ Dalších 6 fotografií
EXKLUZIVNĚ
Za pár týdnů to bude přesně rok, kdy si oblíbený moderátor Honza Musil přivodil vážný úraz páteře. Prodělal několik operací. Lékaři se obávali o jeho zdraví, že nebude moct nikdy chodit, ale nakonec se vše v dobré obrátilo. Redaktorovi eXtra.cz statečný moderátor popsal, jak na tom aktuálně je a co pro něj během uplynulých měsíců bylo vůbec nejtěžší.

Ještě před pár měsíci Honza Musil zvládl jenom ležet, pak se ale začaly dít zázraky a v květnu už dokonce začal chodit bez berlí. Ale vše není tak růžové, jak se zdá.

"Pracuji, snažím se všechny věci dělat normálně, ale určitá omezení mám. Horší chůze, občasné bolesti, citlivost na počasí, ale každým týdnem díky rehabilitacím se vše zlepšuje. Sám nemohu uvěřit, jaký pokrok jsem od zdrcujícího verdiktu, kdy hrozilo, že nebudu chodit, nejen díky své disciplíně, manželově pomoci a empatii a zejména lékařům a odborníkům za tak krátký čas udělal. Tím bych jim chtěl i všem poděkovat... Ale mnoho věcí, kdy budu snad zcela v pořádku, mám ještě před sebou. V dalším týdnu se dozvím po lékařské kontrole, co bude ještě v rámci mé léčby následovat," řekl eXtra.cz Honza Musil.

Držme Honzovi palce v jeho následující léčbě. Sám eXtra.cz přiznal, že i přes dobré vyhlídky a lepšící se stav nemá úplně vyhráno.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy