Hlavní obsah

Festival Sziget dostal prestižní cenu

Právo, jaš, kul

Festival Sziget, který se každý rok v srpnu koná v Budapešti, převzal na vyhlašování UK Festival Awards 2019 v Londýně první cenu v kategorii Nejlepší zahraniční festival. Obhájil tak loňské vítězství, když se prosadil mezi šesticí nominovaných, mezi nimiž byly i Altitude Comedy Festival, Afro Nation, Poland'Rock Festival, Snowbombing a Tomorrowland.

Foto: David Peltán

Skvělá nálada na Szigetu, to je každoroční jistota.

Článek

Výkonný ředitel Szigetu Tamás Kádár řekl: „Jsme opravdu poctěni, že jsme získali toto prestižní ocenění. Velmi se těšíme, až budeme moct představit, co jsme si nachystali pro ročník 2020.“

Ocenění UK Festival Awards je další z řady cen, kterou festival získal. Sziget již má například evropskou festivalovou cenu Nejlepší „major“ festival European Festival Awards, když i ji jako nejlepší evropský festival získal dvakrát. Ve sbírce Szigetu najdete také cenu za line-up roku či cenu za nejoblíbenější festival u samotných umělců.

Pro ročník 2020 jsou již v prodeji v první vlně sedmidenní permanentky. Cena vstupenky je 299 eur. V proběhu následujících měsíců se cena bude v několika vlnách zvyšovat a zároveň se v prodeji objeví i další druhy vstupenek, které zohlední počet navštívených festivalových dnů.

Festival Sziget 2022: Dua Lipa, Justin Bieber, Arctic Monkeys a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám