Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ze strachu z prohry se zhroutila: Veronika Kubařová poslední StarDance proplakala

Ze strachu z prohry se zhroutila: Veronika Kubařová poslední StarDance proplakala
Zdroj: Česká televize
+ Dalších 7 fotografií
pláč
Již příští sobotu se bude konat velké finále soutěže StarDance 2019 a je jasné, že napětí stoupá a atmosféra houstne. Brány vedoucí k možnému vítězství se v posledním dílu zavřeli před Kovym (23) a Veronikou Liškovou (19), jen krůček od vypadnutí ale byli i Veronika Kubařová (32) s Dominikem Vodičkou (23) a na půvabné herečce se velký tlak podepsal. Propukla v pláč, který nešel zastavit.

Když v posledním dílu StarDance o postup do finále soutěžil Kovy proti Veronice Kubařové, jen málokomu se u televizních obrazovek netajil dech. Ačkoliv je herečka už od počátku jednou z favoritek soutěže, i ji samotnou pohltila nejistota, která se výrazně podepsala na její psychice.

Nakonec to byl Kovy a jeho taneční partnerka Veronika Lišková, komu se brány soutěže těsně před finále zavřely. Kubařová ale čekala pravý opak. „Nečekala jsem vůbec, že postoupíme až do finále, a už vůbec ne, když jsme byli v rozstřelu. Já neměla ani čas si odskočit, abych ty emoce mohla zpracovat,“ prozradila deníku Aha!

Herečka, která si už před několika měsíci procházela psychickými problémy, se během StarDance rozplakala tak, že slzy nemohla zastavit a téměř nemohla ani mluvit. Ten nejtěžší boj, tedy boj o vítězství, sympatickou brunetku a jejího tanečního partnera Dominika Vodičku teprve čeká. Snad bude do té doby v pořádku a všem dokáže, že favoritkou skutečně nebyla pro nic za nic. Fanoušci jí velmi věří.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy