Legendární Edith Piaf ožije na jevišti ostravského Gongu

  11:02
Po celém světě pravidelně vyprodaná Edith Piaf The Show představí v Ostravě pohnutý život slavné šansoniérky Edith Piaf. V roli legendární zpěvačky vystoupí francouzská zpěvačka Jil Aigrot, která ji zpívala ve slavném životopisném filmu s Marion Cotillard v hlavní roli.

Jil Aigrot jako Edith Piaf | foto: Facebook

Hudba

EDITH PIAF THE SHOW

Multifunkční aula GONG, Ruská, Ostrava - Vítkovice Ruská 2993

28. 2. 2020

Multifunkční aula GONG, Ruská, Ostrava - Vítkovice Ostrava

Koupit vstupenky

Edith Piaf byla jednou z nejpopulárnějších pěveckých osobností 40. a 50. let a proslavila se silným naléhavým hlasem a emotivními koncerty. Její písně v sobě nesly smutek z nenaplněné touhy po lásce a po štěstí.

Největší sláva Edith Piaf přišla po 2. světové válce, kdy se prosadila v Americe s písní Le Vie en Rose, její nejslavnější písní se však stala Non, je ne regrette rien.

Autentické představení Edith The Show trvá 90 minut a je doprovázeno projekcí dobových snímků Paříže 30. až 50. let a snímků ze života Edith Piaf. V první části se ocitáme na Montmartru, pařížské čtvrti plné kaváren, divadel a hudebních klubů. Některé promítané snímky z této doby jsou unikátní a nebyly nikdy předtím zveřejněny.

Druhá část koncertu se odehrává v době Edithiny největší slávy, tedy po válce, kdy zpívala na vyprodaných koncertech v pařížské Olympii a v největších sálech Evropy. Celá show je doprovázena francouzskou skupinou hudebníků ve složení piano, harmonika, perkuse a kontrabas.

Autor:

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz