Série bez vítězství nás hodně deptá, takhle to dál nejde, zní z příbramské kabiny

Série bez vítězství nás hodně deptá, takhle to dál nejde, zní z příbramské kabiny
OBSAHUJE VIDEO

Protože už Příbram neokusila vítězství dlouhých dvanáct kol a v posledních čtyřech utkáních vůbec neskórovala, v prvoligové tabulce se propadla až na samotné dno.

Klima u řeky Litavky není nejlepší a je to pochopitelné. "Série bez vítězství nás hodně deptá. Přemýšlíme nad tím hodně, pořád to řešíme. Potřebujeme urvat vítězství, po němž se snad nadechneme k lepší bilanci. Ale takhle to dál nejde," smutnil na webu sport.cz třiadvacetiletý obránce Marek Kodr.

"Musíme být více hladoví v obou šestnáctkách. Myslím, že jsme během podzimu zlepšili obranu, ale v ofenzivě nám to děsně vázne," lamentoval zadák s minulostí ve Slavii, Varnsdorfu či Sokolově, jehož slova nabídl portál sport.cz.

S tím souhlasil i jeho šéf z Energon arény Roman Nádvorník. "Produktivita je klíčový faktor našich nezdarů. Byli jsme úplně neškodní. Gól jsme nedali, bodové konto jsme nerozšířili," doplnil bývalý kouč Táborska, Karviné nebo Viktorie Žižkov, jehož soubor se v zimní Tipsport lize utká s Jabloncem, Bohemians Praha i Duklou.

A co deka po dlouhé sérii neúspěchů? "Nemyslím, že se do naší výkonnosti promítá série bez vítězství. Vždyť se nestalo, že by nás někdo vyloženě přehrával. Jen prostě potřebujeme vylepšit ofenzivu," uzavřel na sport.cz šestačtyřicetiletý Nádvorník, jenž vládne příbramské lavičce od letošního března.

Přijdou góly a body alespoň v posledním podzimním kole Fortuna:ligy proti Slovácku? Voltr, Slepička, Polidar či Škoda by pro to měli udělat maximum...