Bond nemá čas zemřít, pořád totiž cestuje. Podívejte se, kde se točila nová bondovka

V hlavní roli agenta 007 se opět představí Daniel Craig, jeho protivníkem je tentokrát Rami Malek.
Další norskou lokací již 25. bondovky se stala 8,3 kilometru dlouhá silnice na středozápadě Norska, která vede ze souostroví Eide do města Averøy. V hlavní roli zde bylo především auto Aston Martin V8 Vantage. Silnice byla vystavěna na konci 80. let 20. století.
Na Jamajce si Daniel Craig zahrál po boku Lashany Lynchové jako agentky 00, která jej měla zastoupit poté, co Bond odešel ze služby. Během natáčení si však herec zranil nohu a musel podstoupit operační zákrok.
Jihoitalské město bylo založeno ve 3. století před naším letopočtem a jeho nejstarší část patří od roku 1993 do UNESCO. V uličkách se zde odehrávají honičky a přestřelky v Bondově Aston Martinu DB5.
V červenci se filmaři přesunuli do Skotské Vysočiny. Zde pořizovali záběry v okolí města Aviemore a přilehlém Národním parku Cairngorms.
Foto: Nicole Dove, Metro-Goldwyn-Mayer
Magazín Magazín
9. 12. 2019 16:00
Produkční společnost Metro-Goldwyn-Mayer minulý týden představila první trailer k nové bondovce s názvem Není čas zemřít. V hlavní roli agenta 007 se naposledy představí Daniel Craig, jeho protivníkem je tentokrát oscarový herec Rami Malek. Podívejte se, kde všude se 25. bondovka natáčela.
 

Právě se děje

Další zprávy