Nejkrásnější dominantu a symbol Prahy si pro svoji sázku vybral zpěvák Mikolas Josef. „Byl to spontánní nápad a rozhodli jsme se, protože klasické sázení by nás asi nebavilo. Nemohli jsme se dohodnout, kdo letos odveze dárky do Klokánku, tak jsme vymysleli tuto krasojízdu,“ svěřil Blesku Mikolas.

Nejúspěšnější český zpěvák Eurovize si pochopitelně ani náhodou nepřipouštěl, že by se během tohoto mírně riskantního kousku mohlo cokoliv stát. „Už během pár hodin startuje moje turné Closer to You, tak by to nebylo dobré,“ má jasno Mikolas.

V momentě, kdy byl jejich závod odstartován, užaslí turisté nevěřili svým očím. Není totiž běžné, že by v české metropoli potkávali velblouda. „My už jsme kámoši, je to Shajty, zahrál si už v mém videoklipu Lie to Me, a pak jsem s ním natáčel, když jsem odjížděl na Eurovizi,“ pochlubil se velkým kámošem Mikolas.

Dvouhrbý Shajty mu pak dopomohl k výhře nad Vaškem Matějovským z Fajn radia. Ten bude mimochodem brzy hostem pořadu Chyceno v síti, kde prozradí šokující informace o svém životě. Jedno zásadní tajemství totiž skrýval před fanoušky... Sledujte na Blesk.cz!

Kam na koncert:

CLOSER TO YOU (K tobě blíž) – Je název a cíl Mikolasova předvánočního turné po 2 českých a 2 moravských městech a lze očekávat výjimečné zážitky.

10. 12. Liberec 19:00

12. 12. Brno 19:00

14. 12. Ostrava 19:00

16. 12. Praha 19:00 – Vyprodáno!

VIDEO: Mikolas Josef řádil na Karlově mostě! Šokoval turisty! 

Video
Video se připravuje ...

Mikolas Josef řádil na Karlově mostě! Šokoval turisty! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií