Okamura (SPD): Německo i západní Evropa se islamizují

09.12.2019 17:37

Komentář na facebookovém profilu k islamizaci Evropy

Okamura (SPD): Německo i západní Evropa se islamizují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Sluníčkáři tvrdí, že u nás islámský terorismus nehrozí a že tu muslimští imigranti nejsou. Pak se ale ptám, proč v Praze na Václavském náměstí a náměstí Republiky bylo v souvislosti s adventem instalováno 65 bezpečnostních betonových bloků. Další jsou již trvale na Staroměstském náměstí… A na vánočních trzích v Brně jsou betonové protiteroristické zátarasy také. Tvrzení sluníčkářů nedává logiku. My v naší zemi nechceme islám, protože se nechceme bát jako v západní Evropě, že nás někdo zajede náklaďákem, pobodá, zastřelí či vyhodí do vzduchu. Kdyby muslimští imigranti v Evropě nebyli, nemusely by se stavět betonové zábrany, které hyzdí naše města, a nemuseli bychom se bát o své bezpečí.

Německo i západní Evropa se islamizují. Vznikají tam imigrantské no-go zóny a ghetta, kam se mnohdy ani policisté neodváží jít. Původní Evropané jsou vražděni a přepadávání imigranty. Lidé se bojí, zda nedojde k dalšímu teroristickému útoku. Karel Schwarzenberg či muslimský starosta Londýna říkají, že si na teroristické útoky musíme zvykat jako na normální součást našich životů. My si na to nechceme zvykat! Nechceme, abychom se báli vyjít na ulici, na letiště či do metra s obavou, že nás muslimský terorista zastřelí, pobodá, vyhodí do vzduchu či přejede autem!

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, podporujte prosím hnutí SPD. Už jsme předložili i návrhy zákonů na zákaz propagace islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují.

Když nás podpoříte, společně se ubráníme. Užívejte si pohodový advent.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…