Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lenka Zahradnická promluvila o svátcích: Takhle hvězda Ordinace utíká před vánočním shonem

Lenka Zahradnická promluvila o svátcích: Takhle hvězda Ordinace utíká před vánočním shonem
Zdroj: facebook.com
+ Dalších 6 fotografií
shon
Vánoce už se kvapem blíží a spousta lidí se snaží utéct před šílenstvím, které v těchto časech číhá všude. Zběsilé nakupování dárků, zdobení domů i stromečků, pečení cukroví a vánoční úklid už zkrátka k těmto svátkům neodmyslitelně patří. Herečka Lenka Zahradnická (34) se rozhodla, že si Vánoce udělá skutečně pohodové a prozradila jak.

Mnozí se sice radují, že konečně přichází svátky klidu a míru, nicméně pravda je taková, že pro spoustu lidí jsou Vánoce spíše stresovým obdobím způsobujícím žaludeční vředy. Není nad to si tento hektický čas usnadnit všemi možnými způsoby. I Lenka Zahradnická ví, že Vánoce si má člověk užít a ne se během nich trápit, proto prozradila, jak si je zpříjemní.

Utéct před vánočním shonem by si občas přál každý, jen málokdo to ale udělá. „Letos jsem se rozhodla víc než kdy jindy tomu vánočnímu šílenství a tlaku totálně utéct. Cukroví napeču na setkání s kamarádkami, jo, už jsme dospěly do toho věku, kdy spojujeme příjemné s užitečným,“ svěřila Zahradnická na Instagramu.

Ani s úklidem to prý přehánět nebude. „Úklid jde mimo mě. Nebo takhle, v bordelu nežijeme, tak nehodlám najednou zešílet a leštit 23. prosince okna, protože někdo někde řekl 'vánoční úklid'. A dárky? Ty přece nosí Ježíšek, ne? Nejdůležitější je uklidit si v sobě, a to nejen na Vánoce, ale po celý rok,“ napsala někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě. Je pravdou, že na klid spousta lidí během svátků zapomíná. Budete mít letos Vánoce hektické nebo se uvolníte jako Lenka?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy