Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Daniel Zappi promluvil o zákulisí Talentu: Co vzkazuje vítězce Margarétě Ondrejkové?

Daniel Zappi promluvil o zákulisí Talentu: Co vzkazuje vítězce Margarétě Ondrejkové?
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 9 fotografií
finále
V sobotu proběhlo velké finále show Česko Slovensko má talent. O výhru bojoval i zpěvák Daniel Zappi (36), který italskou písní Caruso a hrou na kytaru během castingu očaroval nejednoho diváka. I když se mu soutěž nakonec vyhrát nepodařilo, má do budoucna velké plány. Redaktorce eXtra.cz navíc prozradil, jaká byla během přímého přenosu atmosféra v zákulisí a co si myslí o vítězce Margarétě Ondrejkové (16).

Konkurence v letošním ročníku show Česko Slovensko má talent byla skutečně veliká a jen málokdo si troufal odhadovat, který z účastníků si nakonec odnese pohádkovou výhru. Ve finále se nakonec setkalo celkem 8 soutěžících, mezi kterými byl i zpěvák Daniel Zappi Ten exkluzivně pro eXtra promluvil o tom, jaká byla v zákulisí přímého přenosu atmosféra, jaký pocit má ze svého vystoupení a co si myslí o vítězce show Margarétě Ondrejkové

Jak jste se cítil během posledních dní před finálovým večerem?

Cítil jsem se dobře. Zkoušky probíhaly skvěle a setkávat se s ostatními soutěžícími a týmem ČSMT bylo příjemnou zkušeností. Samozřejmě jsem trochu pociťoval nervozitu, ale převažovaly pozitivní emoce a natěšenost na finále.

Na castingu vás diváci viděli hrát na kytaru. Proč jste se rozhodl změnit nástroj a ve finále hrál na piano?

Jakožto zpěvák a skladatel hraji především na kytaru, ale některé písně skládám i u piana, což je nástroj, který zbožňuji. Myslím, že jsem zkrátka chtěl zkusit něco trochu jiného, doprovod na piano se navíc k té písni, se kterou jsem vystupoval, skvěle hodil. Ale na koncertech mě lidé uvidí a uslyší s kytarou.

Udělal byste dnes něco jinak?

Ne, vydal jsem ze sebe to nejlepší a jak se říká, zítra je nový den. Mám štěstí, že mám spoustu písní, které mohu sdílet s fanoušky a nemůžu se dočkat, až vydám několik nových.

Jaká byla atmosféra v zákulisí během přímého přenosu?

Atmosféra byla skvělá. Všichni soutěžící se vzájemně podporovali a chovali se k sobě velmi přátelsky. Úžasný byl i televizní tým, který diváci neviděli, jsou to skuteční profesionálové. Žádnou úzkost jsem tam nepociťoval, jen zdravou nervozitu.

Co si myslíte o vítězce Margarétě Ondrejkové?

Margaréta má, obzvlášť na svůj mladý věk, fantastické pěvecké schopnosti. Její vystoupení na finálovém večeru bylo ohromující. Jako člověka ji moc neznám, ale soudě podle našich krátkých rozhovorů můžu říct, že stojí nohama pevně na zemi a je pokorná. Do budoucna jí přeji spoustu úspěchů.

Vaši fanoušci vědí, že jste učitel. Jak vaši studenti reagovali, když jste po skončení soutěže poprvé přišel do školy?

Všichni moji žáci mě velmi podporovali. Pořád ke mně chodí děti a chtějí si se mnou plácnout. Někteří z nich mi říkají, že jsem pro ně vítěz, což je velmi roztomilé. Ale zřejmě nejkrásnější bylo, když za mnou přišla jedna maminka a řekla mi, že poté, co mě její syn viděl v show, začal hrát na kytaru. Vědět, že jsem pro někoho inspirací, je pro mě něco neskutečného a hřeje mě to u srdce.

Co byste vzkázal čtenářům eXtra.cz?

Chtěl bych především poděkovat čtenářům, kteří mě poslední dva měsíce podporovali, těm, kteří poslali hlas, i těm, kteří ne. Jsem za vás velmi vděčný. Moje cesta Talentem nekončí, plánuji koncerty a vydávání nových písní i videoklipů k nim. Kdo mě sleduje na Instagramu, bude o všem informován. Ještě jednou vám děkuji, jste úžasní!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy