Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dominika Gottová poprvé po návratu venku: Manžel ji trápí, ale dokáže se usmívat

Dominika Gottová poprvé po návratu venku: Manžel ji trápí, ale dokáže se usmívat
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 27 fotografií
trápení gottové
Už týden je Dominika Gottová (46) zpátky doma. Od manžela Tima Tolkkiho (53) utekla po jeho nekončících eskapádách. Bývalý metalový kytarista ji okradl o vzácné šperky, potom dokonce prvorozenou dceru Karla Gotta (†80) podvedl pod vlastní střechou. Dominika to nevydržela, utekla do Prahy a o víkendu poprvé navzdory bolesti v srdci rozdávala úsměvy ve společnosti!

Odloučení od psychicky nemocného manžela závislého na alkoholu jí svědčí! Dominika Gottová (46) je bez Tima Tolkkiho (53) teprve týden, ale větší životní pohoda už je na ní znát.

Gottova (†80) prvorozená dcera v sobotu usedla do poroty Miss Junior 2019. A byla v dobré společnosti, takže se navzdory trablům, jimiž prochází, dovedla usmívat. Dominika seděla vedle novopečené maminky Milušky Bittnerové (41) a dámy si očividně rozuměly.

Zatímco se Dominika dává ve stověžaté dohromady a raduje se z nového začátku, finský muzikant je stále jako na horské dráze. Po manželčině úprku odletěl do Mexika za milenkou, s níž ho Gottová nachytala v posteli. Jenže se přepočítal a mladičká Claudia (24) na něj už není zvědavá.

Na dálku ale stále dovede deptat Dominiku, jak sama eXtra.cz exkluzivně prozradila - psali jsme zde.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy