Fellaini by mohl již v lednu ohlásit návrat na ostrovy. Kdo by rád využil jeho schopností?

Fellaini by mohl již v lednu ohlásit návrat na ostrovy. Kdo by rád využil jeho schopností?

Dvaatřicetiletý belgický záložník ještě kopačky na hřebík nepověsil, přestože by si to mohl myslet, když o něm není téměř slyšet. Někdejší hvězda Manchesteru United se přesunula do Číny, kde hájí barvy tamního Shandong Luneng. Srdci ale neporučíš, navíc dobré laso může být tím správným signálem, že by návrat do Premier League mohl být za rohem.

Začátkem tohoto roku opustil Old Trafford. Nebyl z toho nadšený, ale nic jiného mu nezbylo, neboť si s koučem Ole Gunnar Solskjaerem nepadl příliš do oka. Norský stratég chtěl dávat přednost mladším a pro Fellainiho nezbylo v sestavě místo. Spekulovalo se o návratu do rodné země či nabídkách z Itálie, ale on se nakonec rozhodl vyzkoušet exotické angažmá v daleké Číně.

Podle belgického listu DH Les Sports by se však mohl Marouane již během lednového okna vrátit na Ostrovy. Manchester United si to s ním nerozmyslel, zato Tottenham zvažuje jeho angažování.  U kormidla je nyní na této adrese José Mourinho, který belgického legionáře zná moc dobře právě z Old Trafford.

Vysoký záložník v Číně zaznamenal 12 branek ve dvaatřiceti zápasech a pomohl svému klubu do finále tamního FA Cupu. Přestože není na očích jako dřív, Mourinho jej zřejmě moc dobře sleduje a věří v jeho schopnosti, které by rád v Londýně upotřebil. Jistá jednání již probíhají a bude záležet na rozhodnutí hráče, zda zvolí vysoký plat v Číně, anebo návrat do atraktivního prostředí Premier League.