Musa za Melichárkem do Malmö? Reálnější je prodloužení smlouvy v Edenu, protože už se jedná

Musa za Melichárkem do Malmö? Reálnější je prodloužení smlouvy v Edenu, protože už se jedná

Na severočeském stadionu U Nisy odložený jednadvacetiletý chorvatský útočník Petar Musa má ve vršovickém Edenu platný kontrakt do léta roku 2021.

Podle informací Deníku Sport už však mládežnický reprezentant aktuálních vicemistrů světa jedná se Slavií o prodloužení smlouvy, která by ho v českém prostředí udržela déle.

Na to, jak jednání s libereckým kolegou Breiteho, Potočného, Nguynea a spol. dopadnou, si ještě bude třeba počkat minimálně do zimní přestávky, nicméně jedna "kachna" podle všeho není pravdivá.

Tento týden se totiž psalo o tom, že o něj má zájem úřadující švédský vicemistr Malmö, jehož dres obléká i velezkušený český brankář Dušan Melichárek, a který měl za jeho služby nabízet milion eur.

Bývalý ofenzivní hráč Interu Zparešič, jenž byl na jaře zapůjčen ve Viktorii Žižkov, by ovšem do Skandinávie zamířit neměl. "Žádná nabídka z Malmö na Petara nepřišla. Klub s ním naopak jedná o prodloužení dohody," citoval iSport.cz svůj nejmenovaný sešívaný zdroj.

Nynější svěřenec Pavla Hoftycha odehrál na podzim 922 prvoligových minut s bilancí sedmi přesných zásahů. Další trefu si pak připsal v rámci MOL Cupu.