TOPlist

Apple vydal iOS a iPadOS 13.3. Co přináší nového?

ios 13

Apple včera začal prodávat profesionální počítač Mac Pro a mimo jiné vydal i aktualizace svých operačních systémů iOS, iPad OS, watchOS a tvOS. První dva jmenované povyšují na verzi 13.3, která opravuje spousty chyb a kromě toho přináší některé novinky.

Nové funkce přibývají do funkce Čas u obrazovky, konkrétně do sekce rodičovský dohled. Rodiče nově mohou omezovat, s kým a v jakých hodinách mohou děti komunikovat skrze aplikace FaceTime či zprávy, stejně tak mohou spravovat kontakty, které se budou na zařízení dětí zobrazovat.

iOS a iPadOS 13.3 také umožňují vytváření krátkých videoklip při zkracování videa v aplikaci Fotky, odstraňovat samolepky Memoji z klávesnice a používat k autorizaci bezpečností klíče (FIDO2) namísto hesel. V aplikaci Akcie se také nově objevují odkazy na související články.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku