Dočká se "Lví král" Llorente posledního velkého přestupu kariéry? V Serii A by si polepšil

Dočká se "Lví král" Llorente posledního velkého přestupu kariéry? V Serii A by si polepšil

Vrstevník Cristiana Ronalda s přezdívkou "Lví král", jenž si v průběhu kariéry zahrál LaLigu, Premier League i Serii A, by mohl převlékat trikot v rámci italské nejvyšší soutěže.

Média na Apeninském poloostrově spekulují o tom, že by mohl čtyřiatřicetiletý španělský snajpr Fernandlo Llorente opustit Neapol.

Nový kouč SSC Gennaro Gattuso, jenž u jihoitalského kormidla pod Vesuvem vystřídal Carla Ancelottiho, s ním údajně již nepočítá.

Odchovanec baskického Bilbaa, který v minulosti prošel také Juventusem, Sevillou, Swansea City či Tottenhamem Hotspur, dorazil do Neapole letos v létě jako volný hráč a byť sbírá starty pravidelně, do základní sestavy nepatřil, o čemž svědčí jen tři pobyty mezi jedenácti vyvolenými a 463 odehraných minut s bilancí tří přesných zásahů.

Vytáhlý rodák z Pamplony, kterému na současné adrese konkurují José Callejón, Insigne, Mertens, MIlik nebo Younes, může zamířit do konkurenčního Interu Milán, který se v současnosti vyhřívá na čele Serie A a Llornte by si tak oproti sedmé příčce Neapole nesporně polepšil.

V týmu Nerazzurri, který si na jaře zahraje Evropskou ligu, by navíc potkal trenéra Antonia Conteho, jenž ho velmi dobře zná a jakožto žolík na závěrečné minuty a náhradník Romelua Lukaka by mohl posloužit velice dobře.