Hlavní obsah
Článek

Nicki Minaj (41) byla vyhlášena jako Game-Changer roku během udílení cen Billboard Women in Music Awards. Na slavnostní akci oblékla černé šaty s dlouhým rukávem a velmi hlubokým výstřihem. Obří silikony tak hrály na pódiu hlavní roli.

Mimo jiné Nicki během děkovné řeči vzdala hold nedávno zesnulému rapperu Juice WRLD, se kterým letos jela evropské turné. „Vím, že tahle noc patří nám a jsem poctěna, že tu mohu být s tolika úžasnými ženami. Necítím ale jako správné, abych mluvila o sobě, když někdo tak důležitý zemřel,“ nechala se slyšet.

„Přišla jsem sem dnes, abych požádala lidi, aby si víc odpouštěli a snažili se jeden druhému porozumět, speciálně nám v zábavním průmyslu není dovoleno skoro ani mít špatný den,“ sdělila na závěr a apelovala na diváky, aby se nebáli požádat o pomoc a mluvit o svých problémech, pokud to potřebují.

Řeč o porozumění a odpuštění je překvapením především proto, že to byla právě Minaj, kdo byl v loňském roce spíš za hejtra. Měla problém téměř s každým v hudebním průmyslu a na svou tvorbu se snažila upozornit hádkami s konkurenty.

Letos ohlásila konec kariéry a vdala se za bývalého kriminálníka Kennetha Pettyho. Sňatek jí zjevně prospěl, vypadá to, že je rapperka o něco vlídnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám