Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pastrňák s Krejčím gólově táhli Boston, trefili se i Hertl a Rutta

  0:52aktualizováno  9:56
Dvakrát skóroval nejlepší střelec NHL David Pastrňák na Floridě. Za Boston, který vyhrál 4:2, se trefil i další český hokejista David Krejčí a bilanci ještě dozdobil gólovou přihrávkou. Branky slavili i Tomáš Hertl ze San Jose a Jan Rutta. Jeho tým Tampa Bay však podlehl 2:5 Washingtonu, za který asistovali Jakub Vrána a Radko Gudas.
David Pastrňák z Bostonu slaví gól proti Floridě.

David Pastrňák z Bostonu slaví gól proti Floridě. | foto: Reuters

Boston, který prohrál předchozích pět utkání, vedl na Floridě už ve 28. minutě 3:0. Krejčí asistoval u úvodní branky zápasu, kterou vstřelil Jake DeBrusk, poté zvýšil střelou od modré čáry. „Hráli excelentně,“ pochválil trenér Bostonu Bruce Cassidy členy druhé formace, kterou vede Krejčí. „Získávali puky, vytvářeli si šance a táhli náš útok. I proto jsme vyhráli.“

David Krejčí z Bostonu slaví gól.
David Pastrňák z Bostonu nepřekonal brankáře Floridy Sergeje Bobrovského.
David Pastrňák slaví gól obklopen svými parťáky z Bostonu.

Třetí gól přidal Pastrňák v přesilové hře, kdy po pasu Brada Marchanda zakončil akci do prázdné branky. „Koukli jsme s Marchym na sebe, takže jsem byl připravený na skvělou přihrávku,“ vykládal Pastrňák, který během série proher Bostonu skóroval jen jednou. „Šance jsme si vytvářeli, ale nepadalo nám to. Bylo to trochu frustrující, takže jsem rád, že jsme se tentokrát prosadili.“

Florida zdramatizovala zápas dvěma trefami v poslední třetině, ale Pastrňák zpečetil výhru v power play střelou od červené čáry. Má teď na kontě 28 gólů a upevnil si vedení v tabulce střelců NHL před Jackem Eichelem z Buffala (23).

Tampa Bay doma proti Washingtonu nezačala šťastně, inkasovala po špatné rozehrávce Rutty. Český obránce trefil do brusle spoluhráče Ondřeje Paláta, který kolem něho projížděl u zadního mantinelu, a puk se odrazil přímo před branku k osamocenému Nicklasi Bäckströmovi. Švéd šancí nepohrdl. „Bylo to nešťastné, ale musíte to hodit za hlavu. Stalo se to na začátku zápasu a měli jsme ještě dost času, abychom se zápasem něco udělali,“ komentoval situaci Rutta.

Bodování NHL

Tampa Bay vyrovnala, ale Washington i díky asistenci Radka Gudase v úvodu třetí třetiny odskočil slepenými góly na 3:1. Rutta odčinil chybu v 52. minutě, kdy si sjel do pravého kruhu na přihrávku a snížil. „Už jsem měl šance i v minulých zápasech a konečně to tam prošlo,“ radoval se Rutta, který se v NHL radoval z gólu po roce a poprvé od přestupu z Chicaga.

Radko Gudas z Washingtonu (vlevo) si hledí Ondřeje Paláta z Tampy.
Jan Rutta z Tampy (uprostřed) dal gól, který oslavují Victor Hedman a Alex...

Už za 63 sekund ale zvýšil T.J. Oshie, jemuž asistoval Jakub Vrána, a Tom Wilson uzavřel skóre trefou při power play do prázdné branky. „Výsledek je trochu hořký, ale jdeme správným směrem a zlepšujeme se. První dvě třetiny jsme hráli dobře. Je ale škoda, že se nám nedařilo více nahazovat puky na branku. Hráče jsme před ní měli, mohli jsme mít další šance z dorážek,“ dodal Rutta. 

San Jose porazilo Vancouver 4:2. Tomáš Hertl otevřel v polovině úvodní třetiny skóre, když se trefil zblízka po hezké přihrávce Joea Thorntona. Další gól padl až ve 48. minutě, ve které zvýšil Timo Meier. 

Tomáš Hertl a Joe Thornton emotivně slaví gól San Jose.

Zbývající dvě branky vstřelilo San Jose do prázdné branky při power play poté, co Vancouver snížil na rozdíl jednoho gólu. V dresu vítězů odehrál jubilejní tisící zápas Marc Edouard Vlasic a stal se 17. obráncem v historii soutěže, který si připsal tolik startů v jednom klubu.

San Jose prohrálo předchozích šest utkání a teď zvítězilo poprvé pod novým trenérem Bobem Boughnerem. Kouč, který nahradil ve středu odvolaného Petera DeBoera, si odbyl debut minule při prohře 3:6 s New York Rangers.

„Tentokrát jsme hráli mnohem lépe,“ chválil Hertl. „Bylo příjemné, že jsme vedli, to se nám v sezoně často nestalo. Měli jsme i další šance a mohli jsme mít větší náskok. Od druhé třetiny jsme trochu ubrali, ale (brankář) Dell nás podržel. Závěr už byl trochu divoký, ale ustáli jsme to. Teď je potřeba, bychom před Vánoci udělali nějakou šňůru výher.“

Po sedmi navazujících triumfech pod vedením nového kouče Geoffa Warda hokejisté Calgary narazili na přemožitele. Carolina si z ledu kanadského celku v sobotu odvezla dva body po výhře 4:0. Gólman domácích David Rittich kryl 27 z 30 střel, na místo odpočívajícího Petra Mrázka čistým kontem zazářil James Reimer.

První hvězdou zápasunemohl být zvolen nikdo jiný než brankář hostů. Na své druhé čisté konto sezony a 23. kariéry potřebovala týmová dvojka celkově 32 zákroků. Svým bezchybným výkonem se tak zasloužil o ukončení vítězné série Flames, která trvala sedm duelů.

Nulu dlouho bránil i domácí David Rittich, jenž nakonec utkání zakončil s bilancí 27 zákroků proti 30 střelám. Zlomový moment nabídla 33. minuta, kdy otevřel skóre zakončením do odkryté části brány Brock McGinn. Domácí trenéři si vzali výzvu a nechali situaci prověřit u videa, to však nepotvrdilo ofsajd a Hurricanes tak kromě vedení potěšila i přesilovka. Z ní pak náskok dokázali navýšit, prosadil se po washingtonském Johnu Carlsonovi druhý nejproduktivnější bek ligy Dougie Hamilton.

Třetí třetinu si pak podmanil útočník Warren Foegele, jenž se dvakrát prosadil při hře v oslabení. Nejprve v 56. minutě z dorážky překvapil Ritticha a v 60. minutě zamířil i do prázdné klece. Výsledek slavil i Martin Nečas (13:18, +/-: 0), zklamaný naopak do kabin s Rittichem odcházel i Michael Frolík (10:16, -1).

Ondřej Kaše pomohl Anaheimu v rozstřelu proměněným nájezdem k výhře 4:3 nad New York Rangers. Český útočník uspěl v situaci, kdy musel skórovat, aby zápas pokračoval, a bekhendovým blafákem překonal Henrika Lundqvista. V následujícím kole rozhodl Jacob Silfverberg svou druhou trefou v zápase. Kalifornský klub měl namále i v základní hrací době, ve které prohrával 0:2 a vyrovnal na 3:3 až v předposlední minutě.

Anthony Duclair zkompletoval v prodloužení hattrick, kterým rozhodl o výhře Ottawy 4:3 nad Columbusem. St. Louis prohrávalo ještě ve 45. minutě s Chicagem 0:3, ale obhájce titulu otočil zápas a zvítězil 4:3. Dočasný trenér New Jersey Alain Nasreddine se dočkal první výhry až v šestém utkání. Jeho svěřenci uspěli na ledě Arizony 2:1.

Výsledky NHL:

NHL
15. 12. 2019 1:00
Tampa Bay Lightning Tampa Bay Lightning : Washington Capitals Washington Capitals 2:5 (0:1, 1:0, 1:4)
Góly:
25:45 B. Point (Killorn, Kučerov)
51:16 Rutta (Killorn, Gourde)
Góly:
06:42 Bäckström
41:58 Eller (Pánik, Orlov)
42:43 Hathaway (Leipsic, Gudas)
52:19 Oshie (J. Vrána, Kuzněcov)
59:21 T. Wilson (Oshie, Bäckström)
Sestavy:
Vasilevskij (McElhinney) – Hedman (A), Rutta, McDonagh (A), Černák, Sergačjov, Shattenkirk – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Stamkos (C) – Maroon, Paquette, Gourde – Verhaeghe, Stephens, Joseph.
Sestavy:
Samsonov (Holtby) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.

Rozhodčí: Charron, O ́Halloran – Cherrey, Suchánek

Počet diváků: 19.092

NHL
15. 12. 2019 1:00
Florida Panthers Florida Panthers : Boston Bruins Boston Bruins 2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Góly:
42:46 Pysyk (Ekblad, Yandle)
49:13 Yandle (Trocheck, Ekblad)
Góly:
14:41 DeBrusk (McAvoy, Krejčí)
23:14 Krejčí (DeBrusk, J. Moore)
27:30 Pastrňák (Marchand, Krug)
57:50 Pastrňák (Marchand, Bergeron)
Sestavy:
Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strålman, Yandle, Brown, Matheson, Pysyk – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Connolly, Trocheck (A), Hoffman – Malgin, Acciari, Vatrano – Sceviour, B. Boyle.
Sestavy:
Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Backes, Krejčí, DeBrusk – Bjork, Coyle, Heinen – Wagner, Kuraly, Nordström.

Rozhodčí: Luxmore, Kozari – Nagy, Tobias

Počet diváků: 15 157

NHL
15. 12. 2019 4:00
San Jose Sharks San Jose Sharks : Vancouver Canucks Vancouver Canucks 4:2 (1:0, 0:0, 3:2)
Góly:
10:50 Hertl (J. Thornton)
47:09 Meier (E. Kane, E. Karlsson)
58:39 E. Kane (Couture, Goodrow)
59:52 Couture (Vlasic)
Góly:
47:57 Virtanen (Gaudette, Ch. Tanev)
59:32 Horvat (Q. Hughes, Boeser)
Sestavy:
Dell (M. Jones) – Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Burns, Ferraro, Heed – E. Kane, Couture, Meier – Hertl, J. Thornton, Labanc – Marleau, Goodrow, Blichfeld – Sörensen, Gregor, M. Karlsson.
Sestavy:
Markström (DiPietro) – T. Myers, Ch. Tanev, Jo. Benn, Stecher, Q. Hughes, Chatfield – Pearson, Horvat, Leivo – J. T. Miller, E. Pettersson, Virtanen – Roussel, Gaudette, Boeser – Schaller, Beagle, B. Sutter.

Rozhodčí: Lee, Dwyer – Shewchyk, Gibbons

Počet diváků: 16.242

NHL
15. 12. 2019 1:00
Montreal Canadiens Montreal Canadiens : Detroit Red Wings Detroit Red Wings 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Góly:
59:14 Tatar (S. Weber, Armia)
Góly:
03:21 Bertuzzi (D. Larkin, Green)
47:43 Green (Athanasiou, Filppula)
Sestavy:
Price (Ch. Lindgren) – S. Weber, Chiarot, Petry, Kulak, C. Fleury, O. Leskinen – Gallagher, Danault, Tatar – Armia, Domi, Lehkonen – Weal, Suzuki, Cousins – Barber, N. Thompson, Poehling.
Sestavy:
J. Bernier (Comrie) – Green, Nemeth, Hronek, Daley, Ericsson, Biega – Bertuzzi, D. Larkin, Fabbri – Zadina, Filppula, Mantha – Athanasiou, Glendening, Helm – Perlini, Ehn, Erne.
NHL
15. 12. 2019 1:00
Minnesota Wild Minnesota Wild : Philadelphia Flyers Philadelphia Flyers 4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Góly:
06:16 Parise (Fiala, Donato)
07:51 E. Staal (Brodin, Suter)
29:47 E. Staal
57:46 Soucy (Brodin)
Góly:
01:34 J. van Riemsdyk (Frost)
Sestavy:
Stalock (Kähkönen) – Dumba, Suter (A), Soucy, Brodin, Menell, Hunt – Zuccarello, E. Staal (A), Zucker – Fiala, Donato, Parise (A) – Kunin, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, V. Rask, M. Foligno.
Sestavy:
Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Gostisbehere – Voráček, Couturier (A), Giroux (C) – Farabee, K. Hayes (A), Laughton – Pitlick, Frost, J. van Riemsdyk – Stewart, M. Vorobjov, D. Kaše.

Rozhodčí: St. Pierre, Brenk – Alphonso, Gawryletz

Počet diváků: 17 140

NHL
14. 12. 2019 22:08
Calgary Flames Calgary Flames : Carolina Hurricanes Carolina Hurricanes 0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Góly:
Góly:
32:35 B. McGinn (Martinook, J. Gauthier)
33:40 D. Hamilton
55:05 Foegele (Martinook, Pesce)
59:58 Foegele (T. Teräväinen)
Sestavy:
Rittich (Talbot) – R. Andersson, Giordano, Hamonic, Hanifin, Mi. Stone, Brodie, Kylington – Mangiapane, E. Lindholm, Tkachuk – Backlund, Monahan, Dubé – J. Gaudreau, D. Ryan, Lucic – Frolík, Jankowski, Rieder.
Sestavy:
Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, Gardiner, H. Fleury – Foegele, J. Staal, Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – J. Gauthier, Martinook, B. McGinn.

Rozhodčí: Meier, MacDougall – Driscoll, Knorr

Počet diváků: 18 853

NHL
15. 12. 2019 0:30
Nashville Predators Nashville Predators : Dallas Stars Dallas Stars 1:4 (0:0, 1:4, 0:0)
Góly:
21:04 Watson (Hamhuis, Fabbro)
Góly:
24:46 Comeau (Dickinson, Lindell)
26:40 Hintz (Dowling, Radulov)
32:18 Oleksiak (Radulov, Seguin)
36:09 Cogliano
Sestavy:
Rinne (Saros (A)) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Hamhuis, Y. Weber, Irwin – Järnkrok, Johansen (A), F. Forsberg – C. Smith, Duchene, Turris – Sissons, Bonino, Grimaldi – Watson, Blackwell, Trenin.
Sestavy:
Chudobin (Bishop) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Dowling – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov.

Rozhodčí: McCauley W. (CAN) – Rank G. (CAN)

NHL
14. 12. 2019 19:00
New York Islanders New York Islanders : Buffalo Sabres Buffalo Sabres 3:2P (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Góly:
05:11 Dal Colle (Beauvillier)
44:50 Eberle (B. Nelson)
63:04 Beauvillier (B. Nelson)
Góly:
26:11 Olofsson (Dahlin, Eichel)
58:14 Eichel (Ristolainen, Olofsson)
Sestavy:
Varlamov (Greiss) – Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield, Dobson, Boychuk – Johnston, Barzal, Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, Dal Colle – Lee (C), Brassard, Eberle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
Sestavy:
Ullmark (C. Hutton) – McCabe (A), Ristolainen, Dahlin, Montour, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Eichel (C), S. Reinhart – Vesey, Ma. Johansson (A), Asplund – Skinner, Rodrigues, Sheary – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo.

Rozhodčí: Francois St. Laurent, Dean Morton – Jonny Murray, Brian Murphy

Počet diváků: 13 795

NHL
14. 12. 2019 22:00
Anaheim Ducks Anaheim Ducks : New York Rangers New York Rangers 4:3N (1:2, 1:0, 1:1 - 0:0)s.n.2:1
Góly:
08:53 Silfverberg (H. Lindholm, Rakell)
21:02 Gudbranson (Henrique, Rakell)
58:14 H. Lindholm (Rakell)
Silfverberg
Góly:
00:10 Zibanejad
03:59 Panarin (R. Strome)
41:14 Zibanejad (DeAngelo)
Sestavy:
Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Gudbranson, Mahura, Del Zotto – D. Shore, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell, Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney. Hlavní trenér: Dallas Eakins.
Sestavy:
H. Lundqvist (Georgijev) – Skjei, Trouba, R. Lindgren, Fox, M. Staal, DeAngelo – Panarin, R. Strome, Kakko – Kreider (A), Zibanejad (A), Bučněvič – Lemieux, Chytil, Fast (A) – McKegg, B. Howden, Br. Smith. Hlavní trenér: David Quinn.

Rozhodčí: Tom Chmielewski, Pierre Lambert. Čároví: Devin Berg, Jesse Marquis

Počet diváků: 14707

NHL
15. 12. 2019 2:00
Arizona Coyotes Arizona Coyotes : New Jersey Devils New Jersey Devils 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Góly:
15:35 Goligoski (Hinostroza)
Góly:
02:17 J. Boqvist (Wood)
51:34 Palmieri
Sestavy:
Kuemper (Raanta) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Oesterle, Ness – Fischer, Dvorak, Schmaltz – Hinostroza, Stepan (A), Keller – Kessel (A), Söderberg, Crouse – Garland, Richardson, Grabner.
Sestavy:
Blackwood (Cormier) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Butcher, Severson, Müller – Palmieri (A), Hischier, Bratt – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, J. Hughes, Zacha – J. Boqvist, M. McLeod, Wood.

Rozhodčí: Rooney, Nicholson – Gibbs, Mach

NHL
15. 12. 2019 1:00
Edmonton Oilers Edmonton Oilers : Toronto Maple Leafs Toronto Maple Leafs 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Góly:
46:08 Chiasson (Draisaitl, Klefbom)
Góly:
04:40 Kerfoot (Engvall, Rielly)
25:27 I. Michejev (Kerfoot, Engvall)
53:49 F. Gauthier (Timashov)
58:39 Marner (Hyman)
Sestavy:
Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, A. Larsson, Klefbom, Jones, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, M. Granlund – Gagner, Haas, Neal – J. Archibald, Sheahan, Khaira.
Sestavy:
Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly, Ceci, Dermott, Holl, Muzzin – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Engvall – Spezza, F. Gauthier, Timashov.

Rozhodčí: Pochmara, O'Rourke – Nansen, Galloway

NHL
15. 12. 2019 2:08
St. Louis Blues St. Louis Blues : Chicago Blackhawks Chicago Blackhawks 4:3 (0:0, 0:1, 4:2)
Góly:
44:40 Bozak (Thomas)
53:08 Bozak
53:20 J. de La Rose (Thomas)
57:34 Faulk (Thomas)
Góly:
20:19 Saad (J. Toews, E. Gustafsson)
40:30 Saad (J. Toews)
44:16 P. Kane (D. Strome, DeBrincat)
Sestavy:
Binnington (Allen) – Faulk, Bouwmeester, Pietrangelo, Parayko, Bortuzzo, Dunn – Kyrou, B. Schenn, Schwartz – Bozak, R. O'Reilly, Perron – Steen, Thomas, Barbašev – Sundqvist, J. de La Rose, MacEachern.
Sestavy:
Crawford (Lehner) – Seabrook, C. Murphy, E. Gustafsson, Määttä, Boqvist, Gilbert – D. Kubalík, J. Toews, Saad – P. Kane, D. Strome, DeBrincat – Highmore, Dach, A. Nylander – Carpenter, Kämpf, Z. Smith.
NHL
14. 12. 2019 19:00
Ottawa Senators Ottawa Senators : Columbus Blue Jackets Columbus Blue Jackets 4:3P (2:1, 1:0, 0:2 - 1:0)
Góly:
02:16 Duclair (L. Brown, N. Zajcev)
12:05 Duclair (Anisimov, Hainsey)
28:17 Co. Brown
61:56 Duclair (Chabot, Pageau)
Góly:
04:53 Atkinson (R. Murray, Nyquist)
44:44 Texier (Dubois, Robinson)
51:31 Texier (Dubois, Robinson)
Sestavy:
A. Nilsson (M. Högberg) – Chabot, Hainsey (A), Borowiecki (A), N. Zajcev, Lajoie, Goloubef – B. Tkachuk, Pageau (A), Co. Brown – Naměstnikov, Tierney, Duclair – Ennis, Anisimov, White – N. Paul, L. Brown, Davidsson. Hlavní trenér: D.J. Brown.
Sestavy:
Merzlikins (21. Korpisalo) – Kukan, S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Gavrikov, Peeke – Nyquist, Texier, Atkinson – N. Foligno (C), Jenner (A), J. Anderson – Milano, Dubois, Bjorkstrand – Wennberg, Riley Nash, Robinson. Hlavní trenér: John Tortorella.

Rozhodčí: Marc Joannette, Ghislain Hebert. Čároví: Steve Barton, Kyle Flemington

Počet diváků: 11020

NHL
15. 12. 2019 1:00
Pittsburgh Penguins Pittsburgh Penguins : Los Angeles Kings Los Angeles Kings 5:4N (0:2, 2:0, 2:2 - 0:0)s.n.1:0
Góly:
23:31 Rust (Guentzel, Letang)
37:36 Rust (Guentzel, Letang)
49:26 Blueger (Rust, Letang)
51:58 J. Johnson (McCann, Guentzel)
Rust
Góly:
13:08 Wagner (A. Kempe, Lizotte)
18:00 Toffoli (Walker, Luff)
55:00 Clifford (J. Carter, Doughty)
56:23 Amadio (Walker, Clifford)
Sestavy:
Jarry (M. Murray) – Letang (A), Marino, J. Johnson (A), J. Schultz (A), M. Pettersson, Ruhwedel – Simon, Guentzel, Rust – Aston-Reese, McCann, Kahun – Galchenyuk, Blueger, B. Tanev – Blandisi, Lafferty, Noesen. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
Sestavy:
Quick (J. Campbell) – J. Ryan, Doughty (A), B. Hutton, Roy, MacDermid, Walker – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – J. Carter (A), Amadio, Toffoli – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Clifford, Luff, Lewis. Hlavní trenér: Todd McLellan.

Rozhodčí: Trevor Hanson, Chris Schlenker. Čároví: ulien Fournier, Matt MacPherson

Počet diváků: 18581

KLUBZVRPSB
1.Boston70441214227:174100
2.Tampa Bay7043621245:19592
3.Toronto7036925238:22781
4.Florida6935826231:22878
5.Montreal7131931212:22171
6.Buffalo6930831195:21768
7.Ottawa71251234191:24362
8.Detroit7117549145:26739
KLUBZVRPSB
1.Washington6941820240:21590
2.Philadelphia6941721232:19689
3.Pittsburgh6940623224:19686
4.Carolina6838525222:19381
5.Columbus70331522180:18781
6.NY Islanders68351023192:19380
7.NY Rangers7037528234:22279
8.New Jersey69281229189:23068
KLUBZVRPSB
1.St. Louis71421019225:19394
2.Colorado7042820237:19192
3.Dallas6937824180:17782
4.Winnipeg7137628216:20380
5.Nashville6935826215:21778
6.Minnesota6935727220:22077
7.Chicago7032830212:21872
KLUBZVRPSB
1.Vegas7139824227:21186
2.Edmonton7137925225:21783
3.Calgary7036727210:21579
4.Vancouver6936627228:21778
5.Arizona7033829195:18774
6.Anaheim7129933187:22667
7.Los Angeles7029635178:21264
8.San Jose7029536182:22663
Autoři: ,

Mistrovství světa v hokeji 2024

Hokejové MS 2024 se uskuteční od 10. do 26. května v Praze a Ostravě. Český tým se představí v pražské základní skupině, kde ho čekají Kanada, Finsko, Švýcarsko, Dánsko, Norsko, Rakousko a Velká Británie.

  • Nejčtenější

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

15. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Sparta – Třinec 2:3P. Historický obrat posílá hosty do finále, hrálo se 122 minut

13. dubna 2024  12:25,  aktualizováno  20:15

Extraliga se dočkala bájného obratu. Hokejisté Třince otočili sedmé semifinále se Spartou a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Třinec - Sparta 2:1. Sekunda od prohry, domácí zázračně vybojovali sedmý zápas

11. dubna 2024  16:40,  aktualizováno  21:17

O první branku se oba semifináloví soupeři přetahovali až do třetí části. Vstřelila ji sice Sparta,...

Sparta - Třinec 2:3. Série se vrací do Slezska, domácí stíhací jízdu nedotáhli

9. dubna 2024  18:20,  aktualizováno  22:27

Hokejisté Sparty nevyužili ani druhý mečbol na postup do finále. Po nevydařené úvodní třetině...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Čas 59:59,8. Základní hokejová poučka: O Třinci nikdy nepochybujte!

12. dubna 2024  8:57

Že jsou přestárlí? Že už nejsou tak silní? Ale kdeže. Hokejisté Třince zase utišili všechny kritiky...

První bod ve finále? Fajn. Ale chceme hrát ještě lépe, říká Nestrašil

16. dubna 2024  23:06

Vyhrát hned úvodní finále na ledě Pardubic, vítěze základní části extraligy a zřejmě největšího...

Klasický Třinec, nepřekvapil mě, líčil Radil po úvodní finálové prohře

16. dubna 2024  22:03

Třinecká aura v play off hokejové extraligy je zřejmě nevyčerpatelná. Po famózním semifinálovém...

Pardubice - Třinec 1:2. Obhájci se vezou na vítězné vlně, znovu zářil Kacetl

16. dubna 2024  17:30,  aktualizováno  21:35

Třinečtí hokejisté navázali na povedené výsledky z posledních zápasů a úspěšně vstoupili i do...

Hokejisté zahájili třetí týden přípravy na MS, netrénovali Červenka a Filippi

16. dubna 2024  20:33

Česká hokejová reprezentace se sešla v Českých Budějovicích na třetí týden přípravy před květnovým...

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...

Náhle zemřel zpěvák Maxim Turbulenc Daniel Vali, bylo mu 53 let

Ve věku 53 let zemřel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. Letos by se svou kapelou oslavil 30 let na scéně....

Rohlík pro dítě, nákup do kočárku. Co v obchodě projde a kdy už hrozí právník?

V obchodech platí pravidla, která občas zákazník nedodržuje. Někdy se navoní parfémem, aniž by použil tester, nebo...

Vykrojené trikoty budí emoce. Olympijská kolekce Nike je prý sexistická

Velkou kritiku vyvolala kolekce, kterou pro olympijský tým amerických atletek navrhla značka Nike. Pozornost vzbudily...

Ve StarDance zatančí Vondráčková, Paulová, hvězda Kukaček i mistryně světa

Tuzemská verze celosvětově mimořádně úspěšné soutěže StarDance britské veřejnoprávní televizní společnosti BBC se už na...

Největší hřbitov lodí západní polokoule vznikl kvůli kardinálnímu průšvihu

Válka je o ničení a zabíjení. O újmě na životním prostředí. Snad právě proto tolik fascinuje osud Flotily duchů, která...