Touhu uspořádat koncert k poctě Mistra projevil třeba jeho kapelník Pavel Větrovec či saxofonista Felix Slováček, kteří jen s údivem vstřebávali fakt, že Gottová se proti takovým snahám ohrazovala. Teď se ale zdá, že Gottová přeci jen povoluje. Povolila, aby se blok manželových písní stal součástí 20. výročí show producenta Janise Sidovského (51) Královny popu.

„V červnu oslavíme 20. narozeniny největšími českými hity a písničkami z filmů a muzikálů. Je mi velkou ctí, že paní Ivana Gottová poskytla souhlas s blokem písní Karla Gotta, který na naší show několikrát vystoupil. Bude to večer, kterým oslavíme 20. jubileum a připomeneme to nejlepší z domácí populární hudby. Na přelomu ledna a února čekejte line up a všechny detaily,“ pochlubil se Sidovský na sociální síti.

Královny jsou skutečně respektovaný projekt. „Tahle show je starší než facebook a pamatuje začátek rozmachu mobilních telefonů.  Zpívali na ní Hana Hegerová, Marie Rottrová, Marta Kubišová, Hana Zagorová, Helena Vondráčková, Bára Basiková, Aneta Langerová, Věra Špinarová, Eva Pilarová, Jana Kirschner, Vojtěch Dyk, Monika Absolonová, Ilona Csáková, Leona Machálková, Jitka Zelenková, Debbi, Jiří Korn, Lenka Filipová, Petr Muk, Chinaski, Petra Janů, Václav Noid Bárta, Ben Cristovao, Štefan Margita, Iveta Bartošová, Jiří Suchý, Ondřej Ruml, Dasha a mnozí další,“ podotýká Sidovský.

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií