"Vážení a milí příznivci mého manžela, jak jsem slíbila, touto cestou vám mohu oznámit, že místo posledního odpočinku našeho milovaného Karla je dokončeno. Ještě jednou děkuji vám všem, kteří jste naší rodině vyjadřovali a stále vyjadřujete slova podpory a útěchy.

Děkuji za všechny emaily, zprávy, dopisy, kondolenční knihy, andílky i dárky. Velmi si vašich laskavých slov vážím, jsou pohlazením pro naše bolavá srdce. Přeji vám krásné a klidné Vánoce v kruhu svých nejmilovanějších. Zdraví a láska bližních je největší dar a štěstí. Ať se vám obojího dostane požehnaně. Srdečně a s láskou,  Ivana Gottová," zveřejnila na oficiálních stránkách Karla Gotta Ivana i s mapkou, kudy se k jeho hrobu na Malvazinkách nejsnadněji dostat.

Ivana Gottová zveřejnila mapku, jak se nejsnadněji dostat k hrobu Karla Gotta
Autor: Ivana Gottová

Hrob z černé žuly se zlatým podpisem Karla Gotta a vyrytou podobiznou byl dokončen v pátek, aby mohla Ivana urnu s ostatky svého milovaného manžela do hrobu hned uložit. Byla k němu vydlážděna speciální přístupová cesta a před ním ponecháno prostranství pro svíčky a květiny od fanoušků, kteří budou k hrobu jistě hojně přicházet. 

Fotogalerie
44 fotografií