Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nejkrásnější Vánoce těhotné Moniky Bagárové: Poprvé si je užila s miminkem v bříšku

Nejkrásnější Vánoce těhotné Moniky Bagárové: Poprvé si je užila s miminkem v bříšku
Zdroj: Instagram
+ Dalších 25 fotografií
těhotenství
U rodinné štědrovečerní večeře byl letos s Monikou Bagárovou (25) někdo navíc. A ne, řeč není o jejím příteli Makhmudu Muradovi (29). Zpěvačka je totiž v požehnaném stavu a prožívá nejkouzelnější Vánoce v životě. Podívejte se, jak je kráska strávila!

Co jsme na eXtra.cz věděli už od října, se Monika Bagárová rozhodla potvrdit během vánočních svátků. Zpěvačka, která se deset let po účasti v SuperStar objeví v show jako porotkyně, je těhotná!

"Nesmírně jsem se těšila, až se s vámi budu moct podělit o to nejkrásnější v mém životě. Budu máma! Je to požehnání. Bože, děkuji!" raduje se Monika, jež nám nedávno přiznala, že by si přála dva až tři potomky. Není proto divu, že si s partnerem Makhmudem Muradovem na první děťátko pospíšili.

Bagárová si letos Vánoce užívá poprvé jako nastávající maminka. Tyto dny jsou tak pro ni kouzelnější než obvykle. Ještě větší radost a štěstí ji ale čeká za rok, kdy už si dárky pod stromečkem rozbalí i její uzlíček štěstí.

A v kolikátém měsíci Monika vůbec je? To si stejně jako pohlaví miminka nechala pro sebe. Požehnaný stav už je na ní ale pěkně znát, dokonce už ji přepadají těhotenské chutě, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy