Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krásná Monika Bagárová ukázala těhotenské bříško: Je to 5. měsíc, dohadují se fanoušci

Krásná Monika Bagárová ukázala těhotenské bříško: Je to 5. měsíc, dohadují se fanoušci
Zdroj: archiv
+ Dalších 26 fotografií
těhotenství
Půvabná zpěvačka Monika Bagárová (25) a její zápasník Makhmud Muradov (29) nadělili fanouškům ve středu šťastnou novinu. Zpěvačka potvrdila informace eXtra.cz o těhotenství a těší se, až se poprvé stane maminkou. Zároveň rozhádala své fanoušky, kteří spekulují, v jakém měsíci těhotenství je. Jedni tvrdí, že ve třetím, druzí odhadují čtvrtý až pátý.

"Bříško má tak velké, že je v pátém měsíci," napsala do jednoho z komentářů uživatelka Anna. "Podle mě je spíš ve třetím," myslí si uživatelka Petra, která se vyjádřila v diskuzích pod snímkem. V podobném duchu se nesly desítky komentářů. Všichni ale unisono Monice a jejímu partnerovi nejvíce přejí, aby se miminko narodilo zdravé.

Brněnská rodačka se o radostnou zprávu podělila v dojemném vzkazu. „Moje srdíčka, 10 let jste tu se mnou, jste součástí mého života a já si vaší přízně neuvěřitelné vážím,“ začala Monika na svém profilu na sociální síti Instagram. „Proto jsem se nesmírně těšila, až se s vámi budu moct podělit o to nejkrásnější v mém životě. Budu máma!“ napsala zpěvačka, z jejíchž slov tryská štěstí. „Je to požehnání. Bože, děkuji!“ dodala.

O těhotenství a výchově dítěte Monika Bagárová mluvila i v našem pořadu Extra Host s Evou Decastelo. „Jsem rodinný typ a je to pro mě úplný základ,“ svěřila se. Už teď je proto jasné, že bude báječnou maminkou, která svému potomkovi splní první poslední.

Jestli je ale ve třetím měsíci, nebo pátém, ukáže čas. Možná se brzy sama krásná Monika pochlubí fanouškům s termínem, kdy přivede svého prvního potomka na svět.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy