Není tajemstvím, že manželku slavného herce a dabéra Jiřího Krampola už delší dobu sužují zdravotní obtíže, kvůli kterým byla od léta do podzimu v nemocnici. Po měsíci a půl, kdy byla doma, už je ale zase zpátky v péči lékařů! „Haničku odvezli před Vánoci do nemocnice. Je vlastně pořád v léčení, ještě vyléčená není, je to sice na dobré cestě, ale trvá to a ještě to bude trvat strašně dlouho,“ odpověděl Blesku Krampol na otázku, jak s manželkou prožili letošní svátky.

„Měla zúžený jícen a to bude trvat strašně dlouho, než se to vyhojí. Jinak je v pohodě, původní léčba pomohla, ale bohužel se teď objevilo tohle,“ prozradil se smutkem v hlase herec.

Naštěstí je pro něho lékem jeho práce. „Byl jsem s Luďkem Sobotou a kamarády na malým štědrodenním obědě na Petříně. Jinak si pročítám scénář. Jsem rád, že mám hodně práce, furt někde něco dělám, díky tomu přijdu aspoň na jiný myšlenky,“ povzdechl si.

Hana Krampolová přitom od léta do podzimu podstoupila odvykací kůru na léky a nikotin. Tyto dvě neřesti ji dovedly až na pokraj vyčerpání organizmu i poruchám příjmu potravy. Na jaře letošního roku totiž nahradila jídlo cigaretami a několikrát skončila v nemocnici na kapačkách. A později dokonce v blázinci, kde se lékaři snažili napravit její pošramocenou psychiku. Její stav se podstatně zlepšil – ale jak se nyní ukazuje, pouze ten duševní. Fyzicky není a zřejmě ani nebude hned tak v pořádku…

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
45 fotografií