Začalo to Nemocnicí Na Františku, odkud byla převezena do léčebny Červený Dvůr a pak do Bohnic, odkud se vrátila 8. listopadu. A doma nevydržela ani měsíc.

Už na počátku prosince totiž Krampolová skončila kvůli zvracení v nemocnici, kde jí znovu dělali gastroskopii. Po třech dnech směla domů. Nyní je situace mnohem horší.

Prasklý vřed si podle prognóz lékařů vyžádá dlouhou léčbu, a navíc její diagnóza upozornila na jiný, vážnější problém... Ukázala, že nedokáže se svou závislostí ani s pomocí odborníků bojovat.

Kouření má totiž velký vliv na vznik vředu, zpomaluje hojení a vyvolává jeho recidivu. Odpírat si cigarety bylo pro hercovu ženu zřejmě i po dlouhé léčbě nad její síly a možnosti.

Pokud ovšem do teď trvala její léčba měsíce, může se podle odborníků další péče protáhnout i na půl až tři čtvrtě roku.

Nezvládá nekouřit

„Měla povoleno tři, maximálně pět cigaret denně. Vydrželo jí to ale jen pár dní,“ posteskl si Krampol. Hned jak si přivezl Hanku domů, upozornil ji, že ji hlídat nebude a ani nechce, že si musí umět poručit sama.

Krampolová to ale nezvládla. Hned jak zmizela manželovi z očí, hulila jak komín. „Bral jsem ji s sebou na vystoupení, ale občas to přece jen nešlo. A bylo zle,“ postěžoval si herec.

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií