S Biodermou nyní můžete pečovat o suchou pleť výhodněji. Využijte nabídku zlevněných balíčků!

Zima je v mnoha ohledech velmi náročným obdobím. Především pro pokožku, která se nadměrně vysušuje a ztrácí své přirozené vlastnosti. Proto je důležité, poskytnout ji patřičnou ochranu pomocí kvalitních kosmetických přípravků s odpovídajícím složením. Tradičním výrobcem špičkové kosmetiky je francouzská farmaceutická firma Bioderma. V lékárnách a v e-shopech si nyní můžete zakoupit balíčky oblíbených produktů za skvělé ceny.

Atoderm Intensive Baume

Krém na atopický ekzém a suchou pokožku Atoderm Intensive Baume obsahuje dermatologicky léčivou látku PEA, která rychle zastavuje svědění a mírní podráždění kůže. Patentovaný komplex Skin Barrier Therapy redukuje průnik alergenů a současně šíření zlatého stafylokoka – nejčastějších příčin nadměrného vysoušení pokožky. Účinky byly potvrzeny klinickou studií, v rámci které u 76 % testovaných pacientů zcela odezněly dráždivé stavy a nevrátily se po celou dobu užívání produktu.

Atoderm Intensive Baume je nyní k mání ve výhodném dvojbalení (2 × 500 ml lahve s pumpičkou), které vychází o 450 Kč levněji než koupě produktů samostatně. Výrobce doporučuje aplikovat na obličej a tělo dvakrát za den – 7 dní v týdnu, ideálně po očištění čistícími produkty Atoderm nebo ABCDerm. Krém může být používán současně s dermakortikoidy.

Atoderm Krém

Dalším výborným pomocníkem při boji se suchou pokožkou je Atoderm Krém s obsahem výživných a restrukturalizačních látek. Jedinečnost tohoto produktu spočívá ve schopnosti biologického posílení kožní bariéry, která kůži chrání před pronikáním dráždivých látek. Zvlhčující látky podporují vázání vody ve svrchních vrstvách pokožky a zabraňují dehydrataci.

Produkt je určen na každodenní použití – dle výrobce je vhodné krém nanést jednou nebo dvakrát denně na řádně vyčištěnou a šetrně osušenou pokožku. Nejlepšího zvlhčujícího účinku lze dosáhnout aplikací na jemně zvlhčenou kůži.

Atoderm Krém je momentálně v prodeji v lékárnách a e-shopech v prodeji za akční cenu. Koupí dvojbalení se dvěma 500 ml lahvemi s pumpičkou ušetříte 350 Kč.

Všechny akční balíčky kosmetiky Bioderma najdete bioderma-cz.com.

Objevte účinky ostatních produktů od Biodermy

Podzimní radovánky na horách se mohou změnit v nepříjemný zážitek. Stačí podcenit ostré sluneční paprsky, které se odráží od sněhu a intenzivně působí na nechráněnou pleť. Pro ochranu obličeje proto Bioderma nabízí i speciální opalovací krém Photoderm MAX Aquafluid SPF 50+. Mezi produkty nechybí zvláčňující balzám nebo tyčinka s obsahem bambuckého másla pro účinnou ochranu rtů.

V rámci komplexní ochrany suché pokožky před mrazem je dobrou volbou hydratační krém Atoderm Nutritive s extrakty z avokáda a bambuckého másla. Přípravek pokožku regeneruje, zklidňuje, vyživuje a zároveň ji navrací původní pružnost.

KONTAKT:

Bioderma Czech Republic

E-mail: info@bioderma-cz.com

Web: https://www.bioderma-cz.com

FB: https://www.facebook.com/BiodermaCeskaRepublika

Klíčová slova ČR-farmacie-kosmetika-zdraví-styl-Bioderma

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.