Společnost TI Fluid Systems jmenovala Rona Hundzinskiho finančním ředitelem

Společnost TI Fluid Systems, přední světový dodavatel technologií automobilových kapalinových systémů, oznamuje, že Ron Hundzinski byl jmenován finančním ředitelem a výkonným ředitelem společnosti.

„Vítáme Rona ve správní radě a v našem týmu výkonných ředitelů," řekl Bill Kozyra, prezident a generální ředitel společnosti. „Přináší velké znalosti v oblasti finančnictví a hlubokou znalost automobilového průmyslu".

Ron přicházi do naší společnosti ze společnosti Tenneco, Inc., kde byl výkonným viceprezidentem pro finance. Během předchozích třiceti pěti let zastával řadu vedoucích pozic v oblasti financí ve společnostech Emerson Electric, GKN, Meridian Automotive a BorgWarner. Od roku 2012 do roku 2018 působil jako finanční ředitel a výkonný viceprezident společnosti BorgWarner. Ron je také nevýkonným ředitelem společnosti Gentherm, veřejně obchodované společnosti na newyorské burze cenných papírů.

Ron následuje Tima Knutsona, který se rozhodl odstoupit z pozice, aby se věnoval jiným zájmům mimo společnost.

O společnosti TI Fluid Systems

Společnost TI Fluid Systems je předním světovým výrobcem systémů pro skladování kapalin, jejich přepravu a dodávky, především pro lehký automobilový trh. Společnost TI Fluid Systems má téměř 100 let zkušeností s automobilovými kapalinami a má výrobní závody ve 111 lokalitách ve 28 zemích, které obsluhují všechny hlavní světové výrobce OEM.

Další informace naleznete na webových stránkách www.tifluidsystems.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1061060/Ron_Hundzinski.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/811902/TI_Automotive_Logo.jpg

KONTAKT: Domenic Milicia, ředitel pro lidské zdroje a komunikaci, dmilicia@tifs.com, +1-248-296-8400

Klíčová slova USA-automoto-chemie-TI Fluid Systems

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Auto-moto, doprava a stroje
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.