Hlavní obsah

Kamion v Ústí vytlačil auto z mostu, řidičku z řeky zachránili policisté

Ústí nad Labem

Osobní auto skončilo v pondělí řece Bílině v Ústí nad Labem poté, co do něj narazil kamion. Zaklíněnou seniorku vyprostili kriminalisté, kteří náhodou projížděli okolo. Jak ke střetu došlo, policisté zatím netuší.

Hasiči vytahují auto z řekyVideo: Pro Novinky Jiří Kučaba, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po jedenácté hodině dopoledne na kruhovém objezdu pod kopcem Větruše. Kamion tam z dosud nezjištěných příčin narazil do osobního auta, které se následně zřítilo z několika metrů do koryta řeky Bíliny. Auto se převrátilo na střechu a zůstala v něm uvězněná 71letá řidička.

Kamion na dálnici D5 slisoval auto o svodidla

Krimi

„Kolem nehody jeli shodou okolností kriminalisté v době svého volna, kteří byli darovat krev. U nehody zastavili a spěchali na pomoc řidičce. Dva policisté do špatně přístupného koryta řeky skončili, kde řidičku odřízli z bezpečnostního pásu,“ řekla Novinkám mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Ženě pomohli z auta a poskytli jí první pomoc do příjezdu záchranné služby, která ji s vážným poraněním převezla do nemocnice. V autě jela sama.

Podle Hyšplerové policisté zatím netuší, jak k nehodě došlo. Musejí vyslechnout svědky a řidiče. Dechová zkouška byla negativní.

Kamion na cestě z Chomutova do Německa srazil a vážně zranil chodce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám