reklama

Bieber (25) si na instagramu postěžoval, že mnoho lidí o něm říká, že vypadá strašně a že užívá metamfetamin. "Nevěděli o tom, že mi byla nedávno diagnostikována lymská borelióza a kromě toho mám závažnou formu chronické mononukleózy," uvedl zpěvák.

Tyto nemoci se podle něho podepsaly na stavu jeho pleti, fungování mozku, energii a celkovém zdravotním stavu. Více o tom chce vysvětlit v seriálu, který prý brzy zveřejní na kanálu youtube.

Bieber před několika dny vydal po čtyřech letech svůj první sólový singl. Píseň Yummy má být také první skladbou pátého studiového alba, jehož vydání zpěvák ohlásil na tento rok.

Lymská borelióza se projevuje horečkou, bolestí svalů a kloubů, vyrážkou nebo ochrnutím obličeje. Pokud není léčena, může vést k artritidě, problémům s nervovou soustavou a se srdcem. Přenášejí ji především klíšťata a očkování proti ní neexistuje. Při její léčbě se používají antibiotika. Infekční mononukleóza je virové onemocnění, které se přenáší slinami a které se zpočátku projevu je jako chřipka nebo angína. Postihuje například játra.