Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

TV Barrandov zřejmě ruší pořad Týden s prezidentem. Nahradí ho seriál Je to kampaň!

Média

  14:04aktualizováno  18:46
Praha - Prezident Miloš Zeman pravděpodobně už nebude pravidelně vystupovat v rozhovorech na TV Barrandov. Server Mediaguru upozornil, že v čase, kdy se vysílal pravidelný pořad Týden s prezidentem, je od příštího týdne v programu televizní stanice nový seriál. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček serveru Blesk.cz řekl, že se připravuje nový plán Zemanových mediálních aktivit.

Jaromír Soukup během vysílání svého pořadu. foto: TV Barrandov

Minulý týden se pořad Týden s prezidentem, ve kterém se Zemanem pravidelně vedl rozhovory majitel TV Barrandov Jaromír Soukup, nevysílal. Tento čtvrtek televizní stanice pořad avizuje, příští týden ale už je v daný čas v programu seriál s názvem Je to kampaň!, po kterém se bude vysílat Duel Jaromíra Soukupa. Tento pořad v minulosti navazoval na Týden s prezidentem.

Soukup ruší svoje diskuzní pořady na TV Barrandov. Ať se politici polepší, říká

„Omezím se na konstatování, že nyní pracujeme na inovovaném a zajímavém plánu pravidelných mediálních aktivit pana prezidenta. Plán bude zahrnovat osvědčené i nové pořady,“ řekl Blesku Ovčáček k možnému zrušení Týdne s prezidentem. Podrobnosti neuvedl.

Soukup poté na Twitteru uvedl, že ohledně čtvrtečního vysílání je TV Barrandov připravena vysílat a natáčet. „Návrh jsme poslali na Hrad. Na odpověď čekáme. Obsahem by měla být (vládní zmocněnkyně kabinetu pro lidská práva Helena) Válková a (komunistický prokurátor Josef) Urválek a nepřekročitelnost morálních limitů v politice,“ uvedl Soukup.

Válková minulý týden ustoupila od kandidatury na ombudsmanku po zveřejnění informací o článku z konce 70. let, pod kterým je podepsána společně s komunistickým prokurátorem Josefem Urválkem. Zdůvodnila to ale svým někdejším členstvím v komunistické straně. V souvislosti s kritizovaným článkem s Urválkem, který mimo jiné poslal v roce 1950 na smrt právničku a političku Miladu Horákovou, prohlásila, že za svými odbornými pracemi si dále stojí.

Server Echo24.cz upozornil, že na TV Barrandov v letošním roce zatím v programu chybí i Talkshow Jiřího Ovčáčka. Debatní pořad prezidentova mluvčího, který televize spustila na podzim, odvysílal zatím poslední díl 16. prosince.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...