Měl být hvězdou slovenského Plesu v opeře – a místo toho způsobil kolosální skandál! Pro Vojtěcha Dyka, manžela herečky Tatiany Vilhelmové (41), totiž zřejmě neplatí běžná pravidla, a tak se na tuto luxusní společenskou událost oháknul, jako kdyby se chystal někam ke kolotočům. Pod veselé sáčko s květinami se neobtěžoval obléct košili s kravatou nebo motýlkem, ale zvolil obyčejné tričko, co doplnil divokými náhrdelníky, a když se pak rozjel během vystoupení, odhodil boty a poskakoval po jevišti jenom v barevných ponožkách.

„Už jenom sandály mu k těm ponožkám chybí,“ rýpali do někdejšího frontmana kapely Nightwork Slováci na sociálních sítích, podle kterých je prý neschopnost správně se obléct charakteristická pro všechny Čechy. Stejně jako ony legendární fusekle v letní obuvi.

„Tohle by si nedovolil ani zesnulý maestro Gott. Ten si vždycky vážil obecenstva a byl elegantní každým coulem,“ přirovnávají ho rozezlení čtenáři slovenského magazínu Topky.sk k mnohonásobnému držiteli ocenění Zlatý slavík a našemu národnímu pokladu, tedy ke Karlu Gottovi (†80). „Zpívat Dyk umí, ale to tak všechno… Připadá mi velmi namyšlený,“ shodují se všichni.

„Tak ale na Sisu, která odhodila Ricka Astleyho a vytrhla mu mikrofon, ještě ani zdaleka nemá,“ připomněli jiní obrovské společenské faux pas z roku 2015, kdy se zpěvačka Sisa Lelkes Sklovská (54) v přesvědčení, že zná hity britské popové hvězdy Ricka Astleye (53) lépe než on sám, vrhla na jeviště. Odstrčila zaskočeného zpěváka, a nejen k jeho, ale i k údivu všech diváků začala zpívat místo něj. Od té doby ji přestali organizátoři na tuto akci zvát. Čeká nyní podobná stopka i „ponožkového krále“ Dyka, jenž si podle stylistů jenom vybral nevhodné místo na malou rebelii?

VIDEO: Víme, do koho byl Vojta Dyk zamilovaný ve dvanácti letech a jaký chystá nový projekt.

Video
Video se připravuje ...

Víme, do koho byl Vojta Dyk zamilovaný ve dvanácti letech a jaký chystá nový projekt. Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
70 fotografií